2026. március 18. - Sándor, Ede, Cirill napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!:) Modelleket keresek műköröm építésre, illetve a jövő héttől töltés gyakorlására. Jelentkezzetek bátran, előzetes egyeztetés után minden hétköznap jöhettek. mukormostanfolyam001@gmail.com
Szia Enikő!! Rajtam gyakorolhatod a zsele töltést...bármikor. nekem minel előbb annál jobb...kerlek ìrj!!
Kézmodellt keresek versenyekre. Gyakorlàs:Külföldön 2-3 hét.Kiutazàst és kintartozkodàst fizetem. 18 évet betöltött lànyok jelentkezését vàrom. Feltételek: -szép,fiatal,tetovàlàs,sebhely és feltünö anyajegy mentes kezü lànyt keresek -vékony egyenes ujjakkal,nem nyirkos ill izzados kézzel. -ne legyen a köröm ràgott,ill sérülésmentes és strapa biro legyen a körömbör. Mindenki jelentkezését szeretettel vàrom.Hosszutàvra keresek magamnak türelmes és megbizhato személyt.
Sziasztok!! Nem rég költöztem és új körmöst keresek...jelenleg zselés és le van nőve...aki szetetne gyakorolni, az irhat akar facen is...orulnek, ha valaku már a hetvegen betudna vállalni...nem kívanom el ingyen...kerlek irjatok, mert surgos..
Sziasztok :) 2014.11.27.- re (Csütörtök) "3" Modellt keresek BrillBird OKJ Kézápoló és Műkörömépítő vizsgámra. Reggel 7:30- ra kellene érkezni a VI. kerület Ó utca 46.- szám alá. Egy Modellt keresek Manikűr technikákra,- attól függően, milyen feladatot/ tételt kapunk, és Két további Modellt, akiken a Műkörömépítést mutatom be. Porcelán és vagy Zselés technikák közül kapunk egy feladatot, amit aztán megépítek. Ezek szalon hosszúságú Francia körmök. A Modelleknek ezért fejenként 2000.- Forintot tudok felajánlani, és a vizsgán megépített körmök természetesen maradnak. Ha valaki szeretne jönni, és további kérdései is lennének kérem az alábbi email címre írjon. parinikoletta80@gmail.com A Facebookon is megtaláltok! Köszönettel!
Sziasztok! Barbi vagyok es tobbszor is voltam mar a Crystal Nails-nal modell ugyhogy tudom hogy mennek a dolgok! Most is szivesen mennek ha valaki bevallal, tehat szivesen lennek modell :) VII keruletben lakok! Elore is koszi csajok!::))
Szia Barbi! Én a diamond nails-hez járok tanfolyamra és péntekre szükségem lenne modellre. Levegőre kötő porcelán a tananyag. A suli a 16. Kerületben van és reggel 10-re kéne jönni. Ha esetleg érdekel Szilvi Becker néven megtalálsz facebook-on. Írj nyugodtan!! :) ( a profil képem ugyan az mint itt )
Sziasztok! :) Budapesten szivesen leszek modell, voltam mar, tehat tudom, hogy mivel jar egy ilyen :) ha valakit erdekel, irjon e-mailt, azt gyakrabban nezem, mint ezt :) edina.kriszta.kacso@gmail.com szep napot sziasztok! :)
Sziasztok! Barbi vagyok es tobbszor is voltam mar a Crystal Nails-nal modell ugyhogy tudom hogy mennek a dolgok! Most is szivesen mennek ha valaki bevallal, tehat szivesen lennek modell :) VII keruletben lakok! Elore is koszi csajok!::))
Sziasztok!:) Modelleket keresek műköröm építésre, illetve a jövő héttől töltés gyakorlására. Jelentkezzetek bátran, előzetes egyeztetés után minden hétköznap jöhettek. mukormostanfolyam001@gmail.com
Sziasztok! Nov.20.-ra,csütörtökre keresek a Crystal nailshez műköröm gyakorlatra modellt.Jelentkezni:vivi76@freemail.hu. Szeretettel várok minden jelentkezőt:)
Sziasztok! SÜRGŐS!!!! S.O.S.! Holnap reggeli pedikűrös záró vizsgámra lemondta a modellem a megjelenést, ezért sürgősen keresek valakit, aki eljönne lábmodellnek! Hagyományos, ill. kombinált (gépi+kézi) pedikűrt kapnál, tételtől függően SPA ápolással, japán manikűrrel. Férfi modell is abszolút szóba jöhet, az egyik lábon festeni kell a körmöt, de a vizsga végén ezt lemosom. :-) Egy kisebb összeggel szívesen honorálom a fáradozásodat. (útiköltség, stb.) Feltételek: 18. évét betöltött személy, NINCS súlyos cukor-, ill. szív-, érrendszeri betegsége, VAN valamilyen kezelendő lábproblémája (tyúkszem, körömbenövés), a körmök NEM frissen vágottak(!), ezenkívül a talpon megfelelő mennyiségű bőrkeményedés legyen (nem kell sok, de vm. legyen amit szedni tudok). Több, súlyosan gombás köröm kizáró ok! Nagyon fontos lenne, hogy találjak vk.-t, 8 hónapja készülök erre, és a vizsgadíjam is úszik, ha nem sikerül! Előre is nagyon köszönöm bárkinek, aki segít, vagy csak továbbítja! A vizsga a Crystal Nails József krt. 44 alatt található oktató központjában lesz, holnap reggel 7.30-tól. Flaskár Andrea