2026. március 18. - Sándor, Ede, Cirill napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Mahallati Jázmin - Válaszolok
2014.11.15 - 10:35
Mahallati Jázmin - vendég
Válasz Barta Enikő - 2014. november 11., kedd 20:08 üzenetére

Sziasztok!:) Modelleket keresek műköröm építésre, illetve a jövő héttől töltés gyakorlására. Jelentkezzetek bátran, előzetes egyeztetés után minden hétköznap jöhettek. mukormostanfolyam001@gmail.com

Szia Enikő!! Rajtam gyakorolhatod a zsele töltést...bármikor. nekem minel előbb annál jobb...kerlek ìrj!!

2014.11.15 - 10:27
Secrtenails

Kézmodellt keresek versenyekre. Gyakorlàs:Külföldön 2-3 hét.Kiutazàst és kintartozkodàst fizetem. 18 évet betöltött lànyok jelentkezését vàrom. Feltételek: -szép,fiatal,tetovàlàs,sebhely és feltünö anyajegy mentes kezü lànyt keresek -vékony egyenes ujjakkal,nem nyirkos ill izzados kézzel. -ne legyen a köröm ràgott,ill sérülésmentes és strapa biro legyen a körömbör. Mindenki jelentkezését szeretettel vàrom.Hosszutàvra keresek magamnak türelmes és megbizhato személyt.

Mahallati Jázmin - Válaszolok
2014.11.15 - 10:19
Mahallati Jázmin - vendég

Sziasztok!! Nem rég költöztem és új körmöst keresek...jelenleg zselés és le van nőve...aki szetetne gyakorolni, az irhat akar facen is...orulnek, ha valaku már a hetvegen betudna vállalni...nem kívanom el ingyen...kerlek irjatok, mert surgos..

Pári Nikoletta - Válaszolok
2014.11.13 - 15:22
Pári Nikoletta - vendég

Sziasztok :) 2014.11.27.- re (Csütörtök) "3" Modellt keresek BrillBird OKJ Kézápoló és Műkörömépítő vizsgámra. Reggel 7:30- ra kellene érkezni a VI. kerület Ó utca 46.- szám alá. Egy Modellt keresek Manikűr technikákra,- attól függően, milyen feladatot/ tételt kapunk, és Két további Modellt, akiken a Műkörömépítést mutatom be. Porcelán és vagy Zselés technikák közül kapunk egy feladatot, amit aztán megépítek. Ezek szalon hosszúságú Francia körmök. A Modelleknek ezért fejenként 2000.- Forintot tudok felajánlani, és a vizsgán megépített körmök természetesen maradnak. Ha valaki szeretne jönni, és további kérdései is lennének kérem az alábbi email címre írjon. parinikoletta80@gmail.com A Facebookon is megtaláltok! Köszönettel!

Becker Szilvia - Válaszolok
2014.11.12 - 21:36
Becker Szilvia - vendég
Válasz Tóth Barbi - 2014. november 12., szerda 15:32 üzenetére

Sziasztok! Barbi vagyok es tobbszor is voltam mar a Crystal Nails-nal modell ugyhogy tudom hogy mennek a dolgok! Most is szivesen mennek ha valaki bevallal, tehat szivesen lennek modell :) VII keruletben lakok! Elore is koszi csajok!::))

Szia Barbi! Én a diamond nails-hez járok tanfolyamra és péntekre szükségem lenne modellre. Levegőre kötő porcelán a tananyag. A suli a 16. Kerületben van és reggel 10-re kéne jönni. Ha esetleg érdekel Szilvi Becker néven megtalálsz facebook-on. Írj nyugodtan!! :) ( a profil képem ugyan az mint itt )

Kacsó Edina - Válaszolok
2014.11.12 - 15:51
Kacsó Edina - vendég

Sziasztok! :) Budapesten szivesen leszek modell, voltam mar, tehat tudom, hogy mivel jar egy ilyen :) ha valakit erdekel, irjon e-mailt, azt gyakrabban nezem, mint ezt :) edina.kriszta.kacso@gmail.com szep napot sziasztok! :)

Tóth Barbi - Válaszolok
2014.11.12 - 15:32
Tóth Barbi - vendég

Sziasztok! Barbi vagyok es tobbszor is voltam mar a Crystal Nails-nal modell ugyhogy tudom hogy mennek a dolgok! Most is szivesen mennek ha valaki bevallal, tehat szivesen lennek modell :) VII keruletben lakok! Elore is koszi csajok!::))

Barta Enikő - Válaszolok
2014.11.11 - 20:08
Barta Enikő - vendég

Sziasztok!:) Modelleket keresek műköröm építésre, illetve a jövő héttől töltés gyakorlására. Jelentkezzetek bátran, előzetes egyeztetés után minden hétköznap jöhettek. mukormostanfolyam001@gmail.com

Molnár Andrea - Válaszolok
2014.11.10 - 20:48
Molnár Andrea - vendég

Sziasztok! Nov.20.-ra,csütörtökre keresek a Crystal nailshez műköröm gyakorlatra modellt.Jelentkezni:vivi76@freemail.hu. Szeretettel várok minden jelentkezőt:)

Flaskár Andrea - Válaszolok
2014.11.10 - 14:49
Flaskár Andrea - törölt felhasználó

Sziasztok! SÜRGŐS!!!! S.O.S.! Holnap reggeli pedikűrös záró vizsgámra lemondta a modellem a megjelenést, ezért sürgősen keresek valakit, aki eljönne lábmodellnek! Hagyományos, ill. kombinált (gépi+kézi) pedikűrt kapnál, tételtől függően SPA ápolással, japán manikűrrel. Férfi modell is abszolút szóba jöhet, az egyik lábon festeni kell a körmöt, de a vizsga végén ezt lemosom. :-) Egy kisebb összeggel szívesen honorálom a fáradozásodat. (útiköltség, stb.) Feltételek: 18. évét betöltött személy, NINCS súlyos cukor-, ill. szív-, érrendszeri betegsége, VAN valamilyen kezelendő lábproblémája (tyúkszem, körömbenövés), a körmök NEM frissen vágottak(!), ezenkívül a talpon megfelelő mennyiségű bőrkeményedés legyen (nem kell sok, de vm. legyen amit szedni tudok). Több, súlyosan gombás köröm kizáró ok! Nagyon fontos lenne, hogy találjak vk.-t, 8 hónapja készülök erre, és a vizsgadíjam is úszik, ha nem sikerül! Előre is nagyon köszönöm bárkinek, aki segít, vagy csak továbbítja! A vizsga a Crystal Nails József krt. 44 alatt található oktató központjában lesz, holnap reggel 7.30-tól. Flaskár Andrea

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár