2025. július 6. - Csaba, Mária napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Én tanácsot szeretnék kérni csiszológép terén. Nem tudom milyet vegyek, mert nincs tapasztalatom gép terén, mert még nem használtam soha. Szóval..... nagy örömmel venném ha valaki tudna nekem segíteni merre induljak!!! Előre is köszönöm a segítő kezeket! Szép napot mindenkinek!
Szia! Érdekelne a lehetőség :)
Szia. Engem is érdekelne és írtam is e-mailt.
Sziasztok. Érdekelne olcsón paraffin gép, valamint 36W-os UV lámpa. Ha van valakinek akkor írjon. Köszi
Sziasztok! Jó állapotban eladók: C.N.rózsaszín paraffingép,egy pár kesztyű,egy csomag paraffin.Együtt: 17000Ft. C.N. Ufo-UV-lámpa, 7000 Ft. Tipvágó: 1800Ft. CND UV-lámpa,duplacsöves,ezüst,1x9Watt,6500FT. Érd: 06-20-48-12-122 vagy kappeszd@freemail.hu
Szia. nem drága egy kicsit a paraffin gép? Néztem h ujjonnan 16500 FT.
Sziasztok! Eladó két műkörmös bőrönd!! Az egyik Roncato márkájú ez a nagyobb és egy kisebb Samsonitie.Mindkettő kifogástalan állapotban,külön-külön és egyben is a kettő! 0630-9464528
Szia. Megvan még valamelyik bőrönd? Ha igen , engem nagyon érdekelne. claudia01@vipmail.hu ha van képed megnézném.
Sziasztok! Jó állapotban eladók: C.N.rózsaszín paraffingép,egy pár kesztyű,egy csomag paraffin.Együtt: 17000Ft. C.N. Ufo-UV-lámpa, 7000 Ft. Tipvágó: 1800Ft. CND UV-lámpa,duplacsöves,ezüst,1x9Watt,6500FT. Érd: 06-20-48-12-122 vagy kappeszd@freemail.hu
sziasztok venek egy jo csiszologepet es egy porelszivos keztamaszt email-re XDTIMIXD@YAHOO.COM
Szia! Nekem van eladó új porelszívós kéztámaszom. Írtam az e-mail címedre is!
sziasztok venek egy jo csiszologepet es egy porelszivos keztamaszt email-re XDTIMIXD@YAHOO.COM
sziasztok! eladom 15ml-es cn. fehér építő zselém,keveset használtam kb 3/4-ig van) 1500ft-ért illetve új 30 db-os gyémánt csiszolófej készlet 2600ft!képet tudok küldeni email-re szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy hordozható, elemes kézi mini csiszológép fejekkel együtt.Eladnám, mert kaptam egy profibbat ajándékba. Eladási ára 2000 ft.- Képet tudok küldeni!
SZia!Engem erdekelne . email: fodor.mari@yahoo.com