2026. március 19. - József, Bánk napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Eladó még mindig cn giga pigment zselé készlet lila kivételével,cn chameleon kék és rózsaszín zseléim,csere is érdekelne cn színes zselére.Érd majzikdori@freemail.hu
sziasztok! eladó 2db 25ml-es cn. porcelánpor: crystal clear és cover pink! 1x használtam őket!3300ft ajánlott postával együtt! képet tudok küldeni!szobiani78@gmail.com
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) 990ft+posta ami ajánlottan 345ft! (1335ft) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia Anita.mennyibe kerül?Képet tudnál küldeni? Köszi claudia01@vipmail.hu
SZIA KÜLDTEM A KÉPEKET! KÖSZI ANITA
Sziasztok! valakinek van e elado manikuros asztala porelszivoval felszerelve?
Sziasztok! Eladó Easy Off White zselé – Leoldható francia fehér zselé 5ml és Easy Off Bordeaux Color gel 5ml. A White kb. félig van, míg a piros teljesen új.
Szia. Engem a fehér érdekelne. És mennyibe kerül?
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia Anita.mennyibe kerül?Képet tudnál küldeni? Köszi claudia01@vipmail.hu
1500ft darabja plusz posta a gyöngyházasnak.a giga pigment pedig 1900ft plusz posta.
Szia. Képet tudnál küldeni ? Köszi claudia01@vipmail.hu
Szia! Mennyit vettél fel? És mi lenne az apró szívesség? :)
Szia...sajnos semennyit...nagyon rossz helyen voltam és nem tudtam jó minőségű anyagot felvenni :( Bocsi ...
Szia...én fogok kamerázni... igaz csak egy digitális fényképezővel... ha így is érdekel...akkor csak egy apró szivit kérnék majd érte cserébe :)
Szia! Mennyit vettél fel? És mi lenne az apró szívesség? :)