2026. március 20. - Klaudia, Alexandra napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
890 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Mindenki! Nem tudjátok véletlen,hol lehet(ne) swarovsky köveket nagyobb tételben,olcsóbban venni? Köszönöm
Ez engem is érdekelne, ha esetleg priviben kapsz választ akkor légyszíves írd meg. Köszi
Sziasztok 2 db új áztatótál 1000 Ft-ért eladó. Érdeklődni: 06-20/443-9090 telefonszámon.
Sziasztok! Új, még nem használt pedikűrkészletem eladnám! Rozsdamentes, igényes bőrtokban. 23000 Ft-ért vettem, de 15000 Ft-ért odaadnám. Érdeklődni: czene.dora@freemail.hu e-mail címen vagy 06-20/443-9090-es telefonszámon.
sziasztok! CN fehér gellac eladó, 2000.-egyszer használt 15 ml. Bolti ára 3500.- jessi.kovacs@gmail.com
sziasztok.keresek mükörmös böröndöt,közepest vagy nagyot elfogadható áron((:: szép napot nektek
Hello! 50 ml-s CN Xtreme White fehér építő zselé eladó! Megvettem,egyszer próbáltam ki egy ujjon.Azóta nem is használtam. 3000 Ft-ért adnám oda. Plusz 385 Ft posta. Ha valamelyikőtöket érdekel,akkor ezen az email címem tudtok érdeklődni! nagyniki05@citromail.hu Üdv! :)
15ml-s. Véletlenül elírtam! Üdv!
Szia Mindenki! Nem tudjátok véletlen,hol lehet(ne) swarovsky köveket nagyobb tételben,olcsóbban venni? Köszönöm
Szia! Privát üziben küldtem neked egy linket, onnan rendelhetsz:)
Minden hónapban az első öt feltöltött képért kapsz pontot.
Köszönöm szépen, kicsit utána olvastam :P
Tegnap töltöttem fel képeket és nem kaptam utánuk pontot, miért van ez? A hozzászólásért, a belépésért kaptam, de a képekért nem...:(
Minden hónapban az első öt feltöltött képért kapsz pontot.