2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! EzFlow Aquatic zselé készletemet szeretném eladni. Egy,kettő lett csak kipróbálva,a lilából két szett lett használva. 10000 Ft lenne egybe,külön-külön 1700 Ft/db (+ posta ha felmerül). Csere is érdekelne CN színes zselékre.
Szia! Köszönöm de már vettem 6000.-,de egy barátnőmnek kellene ha engeded átadom neki a számod! Üdv: Veca
Persze, add csak meg a telszámot és az e-mail címet is. Minden érdeklődőt szívesen fogadok. :) Ha vásárol, átveheti Budapesten vagy postázni is tudjuk.
Porelszívós kéztámasz 2 zsákkal (Crystal Nails) eladó. Nem használt, ára 10 000 Ft. Átvehető Budapesten, de postázni is tudjuk. Ha érdekel, beszéljünk róla telefonon: 70/621-4069
Szia! Köszönöm de már vettem 6000.-,de egy barátnőmnek kellene ha engeded átadom neki a számod! Üdv: Veca
sziasztok!!!! Crystal nails legujabb technikák, ezflow porcelán épitő és zselés diszitő dvd k eladók 600 Ft os darabáron!!! eladó 3 db Moyrás szines 3,5 g os szines porcelán(rózsaszin. lila, zöld) együtt a három 1000 ft külön külön 400 ft kivéve a rózsaszint mert abban fálig(ez 200 ft) van a többi nem használt! van még CN es mini 3d s porcelán ecset 1800 ft ért (bolti ár 2500) nem használtam ajándékba kaptam de nekem már van egy ilyenem)! ha érdekel valami irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!
csiszolófej van hozzá? papír, karbid ?
Ha kell, tudok hozzá adni gyémánt fejeket, illetve befogószárat. Karbidot nem. További kérdésekkel kérlek a megadott emailen keress fel, mert ide nem sűrűn járok. Andi
Sziasztok! Eladnám garanciális csiszológépem. Oda-vissza forgós, fordulatszám szabályozós, digitális kijelzős. Ilyen: http://www.diamondnails.hu/mukorom-csiszologepek/digitalis-kijelzesu-profi Ára: 11.000 Ft + postaktg. (vagy Budapesten személyesen átadom). Pótgép volt, így kb. 3 alkalommal, ha használtam. Érd. mukorom.andi@gmail.com
csiszolófej van hozzá? papír, karbid ?
Sziasztok! Vennék japán manikűr készlete! Milyet érdemes és van-e valakinek eladó? Mennyiért érdemes venni? Előre is köszi a válaszokat! trapis
Szia, kb 10 000 ft a készlet, én Cristalt vettem, és 1 kezelés 2200ft, de észre sem lehet venni szinte hogy fogyna, annyira pici kell belőle. Nagyon megéri, bár szerintem kevesen kérik, a műköröm a sláger, és a hagyományos mani... szóval 4 vendég visszahozza az árát. A mi szakmánkban szerintem nem szabad sajnálni az anyagokra, !!!
Profilváltás miatt testvérem az alábbi termékeket áruba bocsájtja – szerintem barátságos áron. Műköröm alapanyagok: CND Neutral Pink KÁH (22g, nem használt) 2000- IBD Flex Powder próbakészlet (3x35g, használt) 1000- CN Slower Powder Transparent Pink (40 ml, használt) 1500- CN Slower Powder Ultra White (25 ml, használt) 1000- CN Liquid (100 ml-ből a fél üveg) 1800- CN 42 színes porcelánpor (7g, csak kipróbált) 1000- IBD Builder Gel Ultra White (14 ml, nem használt) 2000- Savas Primer ceruza 500- Kiegészítők: 14 tégely csillámpor, törtkagyló, szárított virág 3000- CN Manicure Tip Snow White (140 db/box, használt) 1800- CN és Master Nails normál tip (2 doboz 100 db-os, használt) 1000- Körömlakkok: 3 db CN körömlakk 1800- 3db SPA Ritual körömlakk 1800- Eszközök: CN tipvágó 1500- Pedi eszköztartó 1000- Bőrfeltoló-kaparó 1500- Hajlító csipesz 1500- Liquidtartó (porcelán, parafadugós) 1500- Liquides üvegcse 300- Ecsetek: #6 porcelán ecset 1000- #8 Kolinsky porcelán ecset 1200- #5 CN zselé ecset 1000- Két 8 db-os díszítő ecsetkészlet 1000-/készlet CN porelszívós kéztámasz (2 porzsákkal, nem használt) 10 000- Néhány képet töltöttem föl, de kérésre küldeni is tudok. Aki egyszerre több terméket is vásárol a felsoroltak közül, annak kedvezményt adunk. Érdeklődni a koromhaz.orsi@gmail.com címen, vagy a 70/621-4069-es telefonon lehet.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladnám garanciális csiszológépem. Oda-vissza forgós, fordulatszám szabályozós, digitális kijelzős. Ilyen: http://www.diamondnails.hu/mukorom-csiszologepek/digitalis-kijelzesu-profi Ára: 11.000 Ft + postaktg. (vagy Budapesten személyesen átadom). Pótgép volt, így kb. 3 alkalommal, ha használtam. Érd. mukorom.andi@gmail.com