2025. június 6. - Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok!!! eladó diszitői épitési dvd k!!! darabára 500 Ft!!!! crystal nails legujabb technikák, zselés diszitő mészáros kriszta, és ezflow porcelán dvd!!! az eredeti ár töredékéért!!!! ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!!!!
SZÉPSÉGSZALON költözés miatt,novembertől új bérlőjét keresi:) Budapesten van a 18. kerületben, én 10 éven át dolgoztam ott, és nagyon kedvező feltételekkel lehetne tovább bérelni. Másfél éve lett felújítva, ha bárkit érdekelnek a részletek keressen meg engem.arekan@freemail.hu vagy FB:) Schmidt Réka
Eladó crystal nails-es gurulós bőröndöt keresek,ajánlatokat a juhasz.andika@mailbox.hu e-mail címre várok
Eladó egy crystal nails-es nagy (37x30x25cm), rózsaszín körmös táska. Érdeklődni: timar.orsi@freemail.hu-n.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Eladó Tama uv lámpa, tartalék csövet origi újat adok hozzá. Kifogástalan állapotban, működéssel persze. kovactun@freemail.hu 20 / 519-3211
CN körmöstáska ELADÓ! Közepes méretű, ezüst színű, megkímélt, újszerű állapotban. Képet is tudok küldeni kérésre. Érdeklődni a koromhaz.orsi@gmail.com címen lehet.
Sziasztok! Eladó: diamond nails extreme white és pink porcelán por(2500/db),moyra savmentes primer(500Ft), moyra nail prep(400Ft), valamint moyra gél fixáló(700Ft)! A termékeket egyszer használtam!Éredeklődni lehet e-mail-ben :csillus8816@gmail.com
Sziasztok! Porcelán porokat VÁSÁROLNÉK! Érdeklődni: copperfield@freemail.hu
Szia Andi, nekem van eladó Proxxon csiszológépem, 19000 Ft, kétszer használtam.
KÖSZI SZÉPEN DE MÁR MEGOLDODOTT A PROBLÉMÁM!:))