2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Ne haragudj keveset tudok netezni sajnos! Nyugodtan hirdesd, miattam nehogy lemaradj bármiről, majd legfeljebb magamat szidom, ha nem jön össze! Köszi a türelmed! Helga
Ok. Semmi gond.
Sziasztok! Eladó egy 15ml fényzselé, márkáját tekintve Diamond Nails. Vagy elcserélném színes zselére. princessinhere@gmail.com
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia Helga! Kérdezted meg van-e még a szék, stb... mert érdekelnének. Írtam hogy meg vannak, de nem válaszoltál. Érdekel még, vagy már nem? Ha nem, akkor legalább egy ,,nem"-et kérek, mert akkor hirdetem tovább.
Szia! Ne haragudj keveset tudok netezni sajnos! Nyugodtan hirdesd, miattam nehogy lemaradj bármiről, majd legfeljebb magamat szidom, ha nem jön össze! Köszi a türelmed! Helga
sziasztok! kúpos karbid fej, kipróbált eladó. nagyon könnyű vele dolgozni, nem forrósodik. bolti ára 2800 ft. én 2000ért adom. további infok, képekért, érdeklődj: kittikatzchen@gmail.com-on.
Sziasztok, a vaterán potom áron kínálnak köveket, 10 000- 20 000 db 3-4000 ft. Ha valakit érdekel...
Kedves Árpádné! Engem érdekelnének a porok. Meg tudná mondani hogy helyileg hol tudnám meg nézni őket? Én Budapest és környékén mozgok. Kérem jelezzen vissza. Köszönettel Péter Zsófia
Szia! Sablonokat és színes porokat eladnék neked, a mailcímem: luccsia@gmail.com
Sziasztok! Vadi új, egyszer sem használt Crystal Nails Cover Pink X Master (28 grammos) porcelán poromat cserélném el ugyanekkora Crystal Nails Cover Pink XX-es porcelán porra. copperfield@freemail.hu -ra írjatok légyszi! Sevecsek Noémi
Sziasztok! Eladnám az alábbi műkörmös holmikat: -Moyra...stb lakkok bontatlan 6000.-/20db plusz ajándék 9db bontott -Crystal Nails Cover pink extra 2000.- -Crystal Nails Cover pink X 800.- _Crystal Nails Xtreme White 2000.- -Crystal Nails lila manicure tip 800- -Crystal Nails Stiletto tip form 1800.- -Aphro Nails színes zselék (14 db) 1000.-/db -Aphro Nails Top gel (építő) 800.- - Aphro Nails French Medium White (építő) 1800.- -Crystal Nails Gellac ( 7db) 2500.-/db -Perfect Nails Gellac (2db) 2500.-/db -Harmony - Gelish Gellac (3db) 4000.-/db -Crystal Nails Top Shine 3000.- - Crystal Nails Liquid tartó 1200.- -Crystal Nails UV liquid 1400.- -Crystal Nails Clear porcelán 2000.- -Crystal Nails 1kg paraffin 1000.-
Sziasztok! Még néhány színes zselémtől is megválnék, ezek bontatlanok, darabja 1.800 Ft. A színek: brillant 587, brillant 553, color 018. Ha érdekel valamelyik, vagy kérdésed van, akkor írj a homolyakrisztina@gmail.com email címre.