2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok Feleslegessé vált 14 db bontatlan aphro nails színes zselém feleslegessé vált, jelképes áron túladnék rajtuk.A zselék crystal nails kompabilitissek. jessi.kovacs@indamail.com vagy 30/276-8273
Szia. Érdekelnének a zseléid, mennyiért adod őket. próbáltam írni az emailodra de nem ment át ezek szerint.Képet tudnál küldeni? szilvia.d@citromail.hu Köszi
szia csizsologépet és az uv lámpát együtt mennyiért adnád el?
PROXXON csiszológép és 4x9 W-os UV lámpa eladó. Képeket tudok küldeni, írj, ha érdekel. Paraffingépet vennék. potyi@uhuklub.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok Feleslegessé vált 14 db bontatlan aphro nails színes zselém feleslegessé vált, jelképes áron túladnék rajtuk.A zselék crystal nails kompabilitissek. jessi.kovacs@indamail.com vagy 30/276-8273
Szia! Érdekelne az asztal, szeretnék képet:)
Szia! Írsz egy email címet?és küldöm....)
A nagysikerű füst-metál műkörmös-kozmetikai táskáknak a mai divathoz újradizájnolt változata ELADÓ! Kígyóbőr mintázattal pink színben. Masszív, strapabíró fémváz, könnyen tisztán tartható belső. Nagy méret. Kérésre küldök képet. Hibátlan 2x használtam,ajándékba kaptam. Ára 16.000 Ft!!! Elérhetőség: halasz.orsi1001@gmail.com (0630-484-5180)
STAL NAILS LOGÓVAL (KÖZEPES) PINK A nagysikerű füst-metál műkörmös-kozmetikai táskáknak a mai divathoz újradizájnolt változata ELADÓ! Kígyóbőr mintázattal pink színben. Masszív, strapabíró fémváz, könnyen tisztán tartható belső. Nagy méret. Kérésre küldök képet. Hibátlan 2x használtam,ajándékba kaptam. Ára 16.000 Ft!!! Elérhetőség: halasz.orsi1001@gmail.com (0630-484-5180)
Keresek jó állapotban lévő műkörmös asztalt reális áron. Elérhetőség: halasz.orsi1001@gmail.com (0630-484-5180)
Sziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek (minden Crystal Nails-es): Kerekes, háttámlás, gázemelős, forgós, fehér-műbőr-króm szék teljesen kitűnő állapotban: 15.000,- ft, gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez: 1.000,- ft, karbid fej kúp alakú: 1.700,- ft, asztali pedikűr eszköztartó: 1.200,- ft, eszköz fertőtlenítő box: 1.200,- ft, manikűrtál: 300,- ft, IBD tip: 1 doboz 100 db-os francia kontaktsáv nélküli 1.500,- ft, Ez Flow Grand Artist Oval 508-as Kolinsky profi porcelán ecset (pár szirmot csináltam vele): 5.000,- ft (bolti ára 9.900 ft), valamint Crystal Nails porcelán porok: 7 g-os színes díszítő porok (teli vannak): 507 (arany) , 515 (ezüst), 518 (ezüst), 600,- ft/db áron. EzFlow díszítő porcelán por 3 g-os: Ruby (bordó), Sapphire (királykék) (hiánytalanok) 600,- ft/db. So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- ft/db, szálmentes papírtörlő 500 darabos (nagyon kevéske hiányzik belőle): 900,- Ft (bolti ára: 1.170,-). Képet küldök. E-mail cím: takefive58@gmail.com