2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Géllakot vásárolnék. Ha valaki eladná írjon. Köszi
Szia Hajni! Van egy hófehér gél lakkom, 2x használtam, bolti ára 2.990,- feléért elviheted, viszont nem CN. Így esetleg érdekel? üdv.: Timike
szia, nekem van két új gél-lacom, ilyen rózsaszines csillogós szin mindegyik, ill.egy pici fehér is. mindegyik új, ha érdekel,megnézem a számait, melyik szinek.
valaki tudja,hogy hol lehet venni világítós porcelánport?köszi
Szia! A nail artistnak van a night shines por kollekciói
Eladó kolléganőm fodrász hajvágó székei, 2 db, fekete, Német, tökéletesek,ha valakit érdekel...képek a galériámban
az asztal elkelt
Szió! Kata vagyok, érdekelne az asztal, ha még aktuális!Adok egy e-mail címet, ahol értekezhetünk, előre is köszi a válaszod! e-mail: baracsika77.elastic@gmail.com
szia, érvénytelen címedet említi a gép, kérlek telefonon hívj.
Eladó 1 db műkörmös asztal, kéztámasszal. Ma kaptam, de nincs rá szükségem, mert van... 10 000 ft, kép a galériámban. kovactun@freemail.hu 20 / 519-3211
Szió! Kata vagyok, érdekelne az asztal, ha még aktuális!Adok egy e-mail címet, ahol értekezhetünk, előre is köszi a válaszod! e-mail: baracsika77.elastic@gmail.com
Sziasztok! Van egy feleslegessé vált UV lámpám (9W-os),amit szeretnék eladni.Érdeklődni e-mailen.
Sziasztok! Eladó csontszínű és átlátszó műköröm tip + box. Az átlátszóból 10 db hiányzik, a csontszínűből elég sok (28 db). Arra gondoltam, hogy a csontszínűt 650,- forintért, míg az átlátszót 1.000,- forintért adnám el. Ha valakit érdekel (esetleg olcsóbban is), az írjon bátran: tt870331@gmail.com címre (képet is tudok küldeni). Engem pedig érdekelne átlátszó zselé amit tipre és saját körömre is lehet használni. Nem vagyok szakmabeli, csak magamnak csinálgatom :)szép napot Mindenkinek