2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Crystal nails color gel 020(1200 Ft) mert ez majdnem tele van egyszer használtam , crystal nails color gel 164 (1000 Ft) több mint félig, Crystal nails brilliant 547(1200 Ft) majdnem tele van, crystal nails brilliant 561 (1000 Ft) több mint félig! jah és persze mind 5 ml! van még fehér zselém 5 ml 500 Ft ért!!!! Ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!!!!
Sziasztok! Eladósorba került párszor használt körmös asztalom. Egyedi, tömör fenyőből, kovácsoltvas lábakkal. 60.000ft-ért készült el, 40.000ft-ért szívesen eladom! Képet mailben küldök, ha a renata.rozgonyi@gmail.com-on, vagy telefonon a (30)5226212-es telefonszámon érdeklődsz! Üdv!
Sziasztok szeretnék vásárolni Kedvező áron jó állapotú pedikür széket.Tud valaki segiteni?? 06/30-639-40-20 Használt is érdekel!!!!!!
Sziasztok!!Felgyülemlett 0, 1 ,2, 3, 4, 8, 9 10,-es SZILETTÓ tipjeimet (SZintelen) ELADNÁM!!!! 50 db-os kiszerelésekben 700ft/ csomag. Tel: 06/30 639-40-20 Személyesen átvehető: Csepel,Erzsébet, Boráros tér A tip formálya nagyon szép nem sasosodik mint több társa.Munkáimon megtekinthető!!!
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok Cristal Nails -es színes zselék érdekelnének .Erre a címre írjatok :egyede1231@freemail.hu
Sziasztok,eladó egy mélyitett hátú Uv lámpa ajándék +2 db 6 w égővel:10.000 ft
Szia! Írtam:-)
Szia! küldtem a képeket! köszi
Sziasztok! Akrilokat vennék egy mozdulat festéshez.Ha valakinek van légyszi szóljon! Köszönöm!
Sziasztok! Eladó egy vadonat új (egyszer sem használt) pink színű zárható körmös bőrönd.Mérete:38X26X29 Ára:12.000.- Alulra belefér a 4 csöves UV lámpa is,a kis polcokra pedig praktikusan elhelyezhetőek a színes zselék,díszítő tégelyek...stb.Kép a galériámban van róla.Érdeklődni a pnikusz@gmail.com e-mail címen vagy a 20/558-4244-es telefonszámon tudtok. Szép napot kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!