2026. március 23. - Emőke, Botond, Ottó, Kartal napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok!bár nem müköröm alapanyag de ide is kiirom,van eladó alkalmi ruhám akár szalagavtóra is jó,egyszer volt rajtam.képet tudok róla küldeni!!!
Sziasztok! Szép, igényes kivitelezésű (akár saját igényeitek szerint elkészített) műkörmös asztalok rendelhetőek jó áron! Akit érdekel, írjon nyugodtan a csillomillo@citromail.hu címre! Üdv Csilla
Sziasztok! Kezdő vagyok de az árakkal nagyjából tisztában vagyok! Érdekelne engem 2 db kezdő szett amiben van UV lámpa, UV gél 2db színtelen, 1dbrózsaszín, 1db fehér, 1db tipp ragasztó, fixáló és lakk, oldószer, tippek, reszelők, tipp vágó, esetleg ha valamit kihagytam a lényeg hogy kezdő készlet legyen! Előre is köszi válaszokat: pitorne2@freemail.hu
írtam!
sziasztok! keresek eladó bőröndöt!
Sziasztok! Vannak eladó porcelán poraim, akit érdekel ide írhat: bogi0212@freemail.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com Ha van valakinek xtrame clear zseléje amit nem használ megvenném vagy csere is érdekel!
Sziasztok! Eladók még: Cyrstal Nails trendi fémtáska nagyobb méretben (37x30x25) amibe belefér az uv-lámpa 1xhasznált,eredeti csomagolásban adom el 20.000ft bolti ára helyett 13.000ft-ért! Vízforraló új állapotban 1500ft-ért 14db körömlakk: Maybelline és Sergio(németből) márka Ára:ajánlatokat várok igazi KÍGYÓbőr fél áron 500ft/cs. Vendég-telefon kártya vagy notesz A-tól Z-ig 1000ft Érd:Hkrissz@mailbox.hu
Szia! Én meg venném egyben a cuccaidat ha meg vannak még! tucsi76@indamail.hu
Szia! Írtam emailt! Ani
ELADÓ egy CRYSTAL NAILS UFO UV LÁMPA(18watt), dobozával papírjával. ÉRD:e.dan@freemail.hu
Eladók még: Cyrstal Nails trendi fémtáska nagyobb méretben (37x30x25) amibe belefér az uv-lámpa 1xhasznált bolti ára 20.000ft helyett 13.000ft-ért eladó Vízforraló 1500ft alig hassznált 14db körömlakk Sergio(németből)+ Maybelline 4000ft csak most! igazi KÍGYÓBŐR fél áron 500ft/cs Vendég-telefon kártya A-tól Z-ig 1000ft Érd.:Hkrissz@mailbox.hu