2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok rengeteg díszítőm van eladóba! Strasszkövek, kagylólapok, csillámok, lakkok,akril festék, fekete háló,glitterdíszek,törtkagyló reszelők stb stb bármi érdekel írj nyugodtan! d.eni@freemail.hu
Sziasztok! Szeretném eladni a következő porcelán porokat: Crystal Nails: Transparent Pink Slower (28g) 1x használtam 2.300.- ,Ultra White Slower (17g) 3/4 van benne 1.000.- ,Crystal Clear Slower (17g) bontatlan 1.500.- ,Briliant 527-es irizáló lila, bontatlan 1.000.- Briliant 505-ös brill szahara, 1x használtam 800.- Fly-Brill 205-ös, félig van 500.- Chameleon 401-es, picivel kevesebb mint a fele 500.- Brill Bird: C27 bontatlan 1.200.- ,Master Nails: 275 csillámos fekete, bontatlan 500.- Érdeklődni itt tudtok: szilvia.jakubovics@gmail.com
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó műkörmös asztal újszerű állapotban! Fekete erezett és fehér erezett felső résszel. Zárható a kis szekrény rész és a fiók is. iá: 25000.-
Sziasztok! Eladóak a következő dolgok: 2 db porcelán építő ecset (6-os és 4-es) 1000 ft/db 2 db legyező ecset 500 Ft 1 db pontozó tű 200 Ft 1 db 4-es zselés ecset 300 Ft 1 db 4-es Master Nails zselés ecset 1000 Ft 2 db karbid csiszolófej (henger és kúp alakú;) 2000 Ft/db 4 tégely díszítő 600 Ft egyben 1 bőroldó folyadék 300 Ft.
Sziasztok!Eladó 6 db 7 gr-os cn-es színes porcipor.képet tudok küldeni+2 ecset.bodismarika15@gmail.com
Sziasztok! Proxxon csiszigéphez keresnék belső tokmányt 1.5 mm-eset, tehát eggyel nagyobbat, mint a legkisebb. csak erre az egy méretűre lenne szükségem (többi megvan), szerintetek ezt hol tudnék beszerezni? vagy esetleg vmelyikőtöknek nincs véletlenül "elfekvőben", ha esetleg pont ezt nem használja, én szívesen megvenném:-) Köszönöm előre is segitségeteket. Szép napot mindenkinek!
Crystal Nails gellacokat keresek! Kizárólag Budapesten átvehető érdekel. jessi.kovacs@indamail.hu
hali. keresek még fényzselét ha van valakinek eladó. Köszi. nonoci@maffia.hu
Szia! De,, van! Egy szettet csináltam belőle, odaadom 1400 Ft-ért.
Szia. Érdekelne! Mit tartalmaz a szett? És hol lehetne átvenni? pinkmania@indamail.hu