2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
jucus084@freemail.hu
szijó,köszönöm megkaptam,de nem igazán tetszenek,de köszönöm szépen :)
Keresek!!!!Csillámpór tartó boxot köszönöm
Szia nekem van egy pár színes zselém és csillám porok ha érdekel írj email címet és küldök képet
jucus084@freemail.hu
szia!eladó CRySTAL KÖZEPES FÉM TÁSKA ÉS LEGÚJABB fashion TÁSKA IS! vadonatúj,nincs kibontva + ajándék legújabb számú Nailspro!!érd:hkrissz@mailbox.hu
Ára???köszi :)
Sziasztok! Keresek Cn-es vagy BB-ös 4*9 W-os Uv lámpát!Ha tudtok eladót, kérlek szóljatok!:)
Sziasztok! Eladó egy crystal nails-es pedikűrözéshez használandó szikék meg minden ami kell bőrtokkal, vonóval együtt!:) Annyi van, hogy van benne egy körömvágó olló manikűrhöz, azt kivettem, de azt lehet bele pótolni! Akit érdekel keressen meg itt, vagy a g.lynus@freemail.hu-n! Az eszközök teljesen újak nem használtak! Az árban meg megegyezünk!
Swarovski kristály eladó,ezüst(crystal) és színjátszós ezüst(crystal ab) színben.Mérete:1,7-1,9mm bbarbi78@gmail.com
KERESEK MÉG SZÍNES ZSELÉKET,CSILLÁMPOROKAT,ÉS MŰKÖRMÖS TÁSKÁT!!!!!!!!!
Szia, nekem van csilli porom, és egy-két zselém is, írj email címet , és küldök képet. kagylodisz@gmail.com
KERESEK MÉG SZÍNES ZSELÉKET,CSILLÁMPOROKAT,ÉS MŰKÖRMÖS TÁSKÁT!!!!!!!!!
Szia, nekem van csilli porom, és egy-két zselém is, írj email címet , és küldök képet. kagylodisz@gmail.com
Sziasztok! Eladnám a következő CN termékeket: Builder Gum gél 5ml egyszer használt(1000Ft),Easy off gél 5ml Bordeaux és White (1000Ft/db),díszítéshez szórógyöngyök(130Ft/tégely),CN-es 104-es 5ml egyszer használt színes zselé(1300Ft),29db csiszológyűrű 10Ft/db vagy egyben 200Ft.Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:0630/913-4849