2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Mevannak még a fehér IBD zseléid? Kérlek,a molnar.yvetta@gmail.com KÖSZÖNÖM
Szia! Nekem van 1db ibd extra white 14gr- os zselém eladó. 2000 Ft körül meg tudunk állapodni, én CN-s vagyok. Budapesten személyes átvétel megoldható, vidékre posta. 1* próbáltam ki, teljesen újnak mondanám!
Szia!Megvannak a pontok,mennyit adnál érte?vagy ha van díszítő ecseted amitől megválnál,nekem úgy is jó.
Írj egy árat: tejcsoki4@gmail.com KÖSZI :)
Sziasztok!Eladó egy mélyített hátú Uv lámpa még eredeti csövekkel,plusz ajándék 2 csővel(2x6 w).Csere is érdekel. e-mail:antal.etelka@freemail.hu
Sziasztok! Eladó egy alig használt lábtartó pedikűrözéshez. Az ára 5000 Ft. Képet tudok küldeni róla. email címem : nagyerika23@freemail.hu
Sziasztok! Eladó egy JD 700-as gyorstokmányos csiszológép fekete szinben. Használt, de nem sokat és vigyáztam rá. Árban megegyezünk.
Szia! Megvannak még a CN pontok? Ha igen, én átvenném :) Köszi!
Szia!Megvannak a pontok,mennyit adnál érte?vagy ha van díszítő ecseted amitől megválnál,nekem úgy is jó.
Sziasztok! Rózsaszín, Pink, Lila, Ezüst, Pezsgő színű csillámos vagy akár matt Porcelánport vennék! Nem baj ha használt, vagy kevés van benne! :) szylweee@citromail.hu címre fogadok képeket! :)
Sziasztok! Van kb. 460 db( lehet több is ) 2M Beuty Tiger sablonom,ami akár egyben, akár bontva Eladó! Nem tiszta papír sablon,hanem műanyaggal bevont! 6 ft/db vagy 2400 ft egyben. Szintén ELADÓ egy St. Petersburg 36 db-os akvarell szett, szilke tartó dobozában! A festék keveset használt, jó állapotú! A szilkékre alkoholos filccel rá van írva a színek fantázianeve. Kép a nail.hu-s galériámban! Aki nem ismerné a festéket, a szilkékben azok a "lyukacskák", nem az elhasznált festék miatt vannak, gyárilag ilyenek! :) Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre!
Sziasztok! Eladnám CN rózsaszín strasszkövek kötényemet. CN ufo Uv lámpámat, garanciával együtt ami decemberig érvényes.CN Gél lakkokat,CN akril festékeket. Brill bird shell csiszológépet pedállal, garanciával+ kugli karbid maró fej kicsi. CN körömlakkokkat. akit érdekel nyugodtan írjon a heny17@freemail.hu címre. köszi
SZIASZTOK! Van 12 db CN hűségpontom,ami nem kell.Mit tudnátok cserébe ajánlani?Porcis cucc nem érint.:)
Szia! Megvannak még a CN pontok? Ha igen, én átvenném :) Köszi!