2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kiss Nikolett - Válaszolok
2012.07.24 - 12:58
Kiss Nikolett - vendég
Válasz Molnár Ivett - 2012. július 19., csütörtök 17:10 üzenetére

Szia! Mevannak még a fehér IBD zseléid? Kérlek,a molnar.yvetta@gmail.com KÖSZÖNÖM

Szia! Nekem van 1db ibd extra white 14gr- os zselém eladó. 2000 Ft körül meg tudunk állapodni, én CN-s vagyok. Budapesten személyes átvétel megoldható, vidékre posta. 1* próbáltam ki, teljesen újnak mondanám!

Edina - Válaszolok
2012.07.23 - 20:24
Edina - vendég
Válasz Elekes Anikó - 2012. július 23., hétfő 10:02 üzenetére

Szia!Megvannak a pontok,mennyit adnál érte?vagy ha van díszítő ecseted amitől megválnál,nekem úgy is jó.

Írj egy árat: tejcsoki4@gmail.com KÖSZI :)

2012.07.23 - 16:08
Antal Etelka

Sziasztok!Eladó egy mélyített hátú Uv lámpa még eredeti csövekkel,plusz ajándék 2 csővel(2x6 w).Csere is érdekel. e-mail:antal.etelka@freemail.hu

Nagy Erika - Válaszolok
2012.07.23 - 12:28
Nagy Erika - vendég

Sziasztok! Eladó egy alig használt lábtartó pedikűrözéshez. Az ára 5000 Ft. Képet tudok küldeni róla. email címem : nagyerika23@freemail.hu

2012.07.23 - 11:21
Kádisev Melinda

Sziasztok! Eladó egy JD 700-as gyorstokmányos csiszológép fekete szinben. Használt, de nem sokat és vigyáztam rá. Árban megegyezünk.

Elekes Anikó - Válaszolok
2012.07.23 - 10:02
Elekes Anikó - vendég
Válasz Edina - 2012. július 22., vasárnap 10:54 üzenetére

Szia! Megvannak még a CN pontok? Ha igen, én átvenném :) Köszi!

Szia!Megvannak a pontok,mennyit adnál érte?vagy ha van díszítő ecseted amitől megválnál,nekem úgy is jó.

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.07.22 - 21:20
Juhász Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! Rózsaszín, Pink, Lila, Ezüst, Pezsgő színű csillámos vagy akár matt Porcelánport vennék! Nem baj ha használt, vagy kevés van benne! :) szylweee@citromail.hu címre fogadok képeket! :)

Juhász Szilvia - Válaszolok
2012.07.22 - 18:52
Juhász Szilvia - törölt felhasználó

Sziasztok! Van kb. 460 db( lehet több is ) 2M Beuty Tiger sablonom,ami akár egyben, akár bontva Eladó! Nem tiszta papír sablon,hanem műanyaggal bevont! 6 ft/db vagy 2400 ft egyben. Szintén ELADÓ egy St. Petersburg 36 db-os akvarell szett, szilke tartó dobozában! A festék keveset használt, jó állapotú! A szilkékre alkoholos filccel rá van írva a színek fantázianeve. Kép a nail.hu-s galériámban! Aki nem ismerné a festéket, a szilkékben azok a "lyukacskák", nem az elhasznált festék miatt vannak, gyárilag ilyenek! :) Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre!

2012.07.22 - 18:14
gacsal henriett

Sziasztok! Eladnám CN rózsaszín strasszkövek kötényemet. CN ufo Uv lámpámat, garanciával együtt ami decemberig érvényes.CN Gél lakkokat,CN akril festékeket. Brill bird shell csiszológépet pedállal, garanciával+ kugli karbid maró fej kicsi. CN körömlakkokkat. akit érdekel nyugodtan írjon a heny17@freemail.hu címre. köszi

Edina - Válaszolok
2012.07.22 - 10:54
Edina - vendég
Válasz Elekes Anikó - 2012. július 9., hétfő 14:22 üzenetére

SZIASZTOK! Van 12 db CN hűségpontom,ami nem kell.Mit tudnátok cserébe ajánlani?Porcis cucc nem érint.:)

Szia! Megvannak még a CN pontok? Ha igen, én átvenném :) Köszi!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár