2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Eladó vagy elcserélhető 1db 142-es zselé tele.
Sziasztok! Eladó 3 nagy és 4 kicsi cn-es színes porci,2 cn es színes zselé,one move II.es akril ecset, cn porci ecset ,díszek...Képet tudok küldeni,Féláron . bodismarika15@gmail.com
Csere is érdekel,géllakkra...
Szia! Én is megválnék 52 db hűségpontomtól...:)
És mit szeretnél cserébe? engem érdekelne......
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó 3 nagy és 4 kicsi cn-es színes porci,2 cn es színes zselé,one move II.es akril ecset, cn porci ecset ,díszek...Képet tudok küldeni,Féláron . bodismarika15@gmail.com
Szia! Megvannak még a CN pontok? Ha igen, én átvenném :) Köszi!
Szia! Én is megválnék 52 db hűségpontomtól...:)
Sziasztok! Ha valakinek van eladó pedikűr csikója, vagy paraffingépe eladó. Várom az email címemre anita0904@freemail.hu. Köszi Anita
Sziasztok! zselé készlet eladó 17db zselével.Képet tudok küldeni. Ár: 15.000ft Részletek:bbarbi78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy JD 700-as gyorstokmányos csiszológép fekete szinben. Használt, de nem sokat és vigyáztam rá. Árban megegyezünk.
Szia kérdezném hogy megvan-e még a csiszoló géped?? Előre is köszönöm a válaszod.
ELADÓ! Gumirudak 200 ft/db. Cn cover pink porcelán por 17 g 1300 Ft! Ruhára vasalható strasszok csomagja 400 ft, gumi rózsasablon porcelánhoz 400 ft! akit érdekel irjon a j.julianna90gmail.com