2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Cn színes zseléket keresek.
Sziasztok Eladó 1000db Ab Crystal 2000FT 2ft/db
Szia! Milyen színűek? És milyen méret? Niki
Sziasztok kérdezném hogy valaki használta már a Moyra termék családot? Előre is köszönöm a választ.
Szia! Nem használtam, de hallottam róla. Nem igazán dicsérik.
Sziasztok Eladó 1000db Ab Crystal 2000FT 2ft/db
Sziasztok kérdezném hogy valaki használta már a Moyra termék családot? Előre is köszönöm a választ.
12 db színes zselémet eladnám. Használtak, de szinte tele vannak még. Márka ENC Nail Cosmetisc.Ár:1000Ft/db Képeket tudok küldeni. Érdeklődni:nikolett0417@citromail.hu
Komplett műkörmös szettemet eladnám. Használt, de nagyon jó állapotban van. Tartalma: UV lámpa, többféle reszelő, átlátszó, körömágyhosszabító, fehér, és áttetsző pink színű zselék, csillámporok, komplett tip-készlet matt és fehér színben, ragasztók, sablon, tippvágó, műbőr kéztámasz, portalanító kefe, ecset, körömdíszítő matricák,nail prep,...stb. Átvehető személyesen Vecsésen, vagy postai küldéssel, utánvéttel.Ár:15000 Ft. Érdeklődni: nikolett0417@citromail.hu e-mail címen lehet. Képeket tudok küldeni.
Sziasztok!Eladó egy mélyített hátú Uv lámpa még eredeti csövekkel,plusz ajándék 2 csővel(2x6 w).Csere is érdekel. e-mail:antal.etelka@freemail.hu
És mit szeretnél cserébe? engem érdekelne......
Szia! Mire gondoltál a pontokért cserébe? (timcsy.cs@gmail.com)
Eladó szilágyi-féle pedikűr készlet akit érdekel hívjon vagy írjon.Elérhetőségem: 30/ 957 9433 vagy pribus18@gmail.com