2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok eladnám japán manikűr készletemet.Képeket e-mailba tudok küldeni.Ár megegyezés alapján.Érd: pribus18@gmail.com
Sziasztok! Eladó CN színes zselék és oktató DVD-k! DVD-k: -Kovács Gabó-Trendkörmök (1800Ft) -Stájer Vétek Nikolett-Építés és díszítés mester fokon (1800Ft) -Trend Magazin Step by Step (ajándék,ha mind 2 DVD-t megveszed) Karcmentes, hibátlan állapotúak. Színes zselék:501,528 1500Ft/db. Egyéb: -CN bőrkaparó kicsi (500Ft) -Díszítő és pontozó tű (300Ft) Képet tudok küldeni! Érdeklődni a nagyniki05@gmail.com email címen lehet. Üdv:Niki
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Vásároltam Pentart márkájú akrilfestékeket,jól fednek és könnyen keverhetőek egymással,csak nagyon nagy kiszerelésűek (50 ml).Nekem nincs ennyire szükségem,így arra gondoltam,hogy aki szeretne szintén kisebb mennyiséget,az ne habozzon,írjon és adok belőle. 100 Ft-ért adok egy 3g-os tégelybe,ha tégelyt is igényelsz hozzá az is megoldható,úgy az ár 150 Ft. Valamint eladnám egyszer sem használt körmös bőröndömet (nekem kicsi) 10.000 Ft.-ért. Képek a galériámban vannak a színekről és a bőröndről. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!még maradtak műkörmös cuccaim!9 w-os UV lámpa 5000 ft-égő van benne azzal együtt adom,tippvágó 700 ft,szív formában több féle strasszkő 400 ft,36 db sablon 1500 ft,csillámpor 17x300=5100,a lila csillámpor 150 ft,mert a fele hiányzik,azt az egyet használtam a csillámporok közül,ecsetek 7x400=2800 ft,strasszkő/piros playboyfej 2x200=400 ft ez összesen 16.050 ft,de ha egészbe el viszed akkor 1050 ft-ot elengedek,tehát akkor 15.000 ft lesz!Külön is adok bármit ha érdekel!/ petyko.katalin89@gmail.com / írj nyugodtan!
Sziasztok eladó sorba került 6db csillámpor,3db szórógyöngy,6db hexagon,1db jégfólia és 6db beépíthető díszek 150ft/db képet e-mailba küldök valamint Szilégyi-féle pedikűr készlet.Érdeklődni: pribus18@gmail.com
Sziasztok! Cn zselék, porcelán szines porok,körömágyhosszabító, slower ultra white powder, slower transparent pink powder. liquid, UV liquid eladó. Továbbá CN akril festék one move, base gel, rózsaszín köpeny strasszkővel. ecsetek, köröm lakkok, áztató tálka, sablonok. Brill bird leoldó fólia kedvezményes áron eladó! Érdeklődni a heny17 @freemail.hu e-mail címen.
Szia! :) Meg van még a hűségpontod?:P
igen, megvan! egész pontosan 63. :) írj emailt! luccsia@gmail.com
sziasztok! Eladó egy sosem használt Crystal Nails 18 wattos uv lámpa vadonatúj csövekkel, dobozával együtt. 8000 ft. érdeklődni itt vagy zsuzskax@freemail.hu címen, Budapesten személyesen átvehető
Kedves Körmösök, Manikűrösök eladnám 2010-ben vásárolt használatlan, bontatlan P.Shine Japán manikűr készletem, tartalma: krém, por, 3.db körömreszelő, 2db szarvasbőr polírozó, polírozó kendő, adagoló kanál! eredeti ára 9980 ft Én 8000 ft-ért oda adom. Egyáltalán nincs rá vendégem, úgyhogy nálam csak porosodik. Szeretettel várom jelentkezéseteket!!! Tel: 06 70 341 23 16 minden nap este 8-ig hívható!!