2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Edina - Válaszolok
2012.08.10 - 11:50
Edina - vendég

Sziasztok! Eladó egy lila színű CRYSTAL NILS ÓRIÁS GURULÓS BŐRÖND. Állapota újszerű, ára: 25.000Ft, postázom is, melynek költsége: 1.115Ft. Itt tudod megnézni: http://www.budanails.hu/mukorom-webaruhaz/mukormos-taskak/1801-orias-fem-brond-crystal-nails-logoval-lila.html ELÉRHETŐSÉGEM: tejcsoki4@gmail.com

Kósa Mónika - Válaszolok
2012.08.10 - 08:18
Kósa Mónika - vendég
Válasz Lamos Kinga - 2012. augusztus 9., csütörtök 16:01 üzenetére

Sziasztok! Eladó egy lila színű JD700-as csiszológép ami teljesen új,még egy év garanciával eredeti dobozában tartozékaival. 5 percet se használtam, kaptam a tanfolyamon,de nekem már van másik.Akit érdekel írjon!

Szia engem érdekelne? Ha írnál megköszönném kosamonika77gmail.com Szép napot

2012.08.10 - 06:42
Ildi

Eladó 5 db körmös ujság (4 nail pro és 1 körömmánia) 1500.- az 5. bodismarika15@gmail.com

Xénia - Válaszolok
2012.08.09 - 19:42
Xénia - törölt felhasználó
Válasz Goth Eszter - 2012. augusztus 8., szerda 13:35 üzenetére

Sziasztok! Most kaptam egy külföldi álláslehetőséget. Mit nem adnék egy magyar-német//magyar-angol körmös szótárért, komplett szakkifejezések, társalgási szituációk fordításáért (A munkáltatóval való társalgástól elkezdve a vendéggel való párbeszédig, anyaghasználat, stb.). Nagyon hiányzik egy ilyen, akár fizetnék is érte. Sokan kint kapunk / szerzünk magunknak állást. De úgy is előfordul, ha olyan helyen van az üzletünk, ahol megfordulnak a városban külföldi turisták, hogy nem csak magyar vendég jön be az üzletünkbe. Hasznos lenne egy ilyen kéz-lábápoló, műkörömépítő kisokos. Nagyon sok embernek jönne ez jól, mihamarabb! Várható ilyen kiadás? Vagy már létezik valahol? Neten nem sokat találtam erről. Mindenféle segítséget szívesen fogadok ezzel a témával kapcsolatban. Köszi! gotheszter@gmail.com

Szia! Szerintem egy külföldi munkához egy szótár nagyon kevés. De találomra a google-ban pl van egy ilyen: http://www.cesarsecret.hu/ujdonsagok/140-szakmai-angol-nyelvoktatas

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2012.08.09 - 19:09
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Lamos Kinga - 2012. augusztus 9., csütörtök 16:01 üzenetére

Sziasztok! Eladó egy lila színű JD700-as csiszológép ami teljesen új,még egy év garanciával eredeti dobozában tartozékaival. 5 percet se használtam, kaptam a tanfolyamon,de nekem már van másik.Akit érdekel írjon!

szia, kuldenel rola kepet? Es arat megirnad? kandix@citromail.hu

Sallai Natália - Válaszolok
2012.08.09 - 17:45
Sallai Natália - vendég

Sziasztok! Eladó vagy cserélném: 2mb gél lakk 032-es szín 15ml új 1150Ft moyra french white 15g új 2700Ft Képet emailben tudok küldeni. Érdeklődni:sallai.natalia@gmail.com

Lamos Kinga - Válaszolok
2012.08.09 - 16:01
Lamos Kinga - vendég

2012.08.09 - 14:05
Válasz kiss zsuzsi - 2012. augusztus 5., vasárnap 11:38 üzenetére

sziasztok! Eladó egy sosem használt Crystal Nails 18 wattos uv lámpa vadonatúj csövekkel, dobozával együtt. 8000 ft. érdeklődni itt vagy zsuzskax@freemail.hu címen, Budapesten személyesen átvehető

szia, kuldtem emailt.

2012.08.09 - 13:52
Válasz Goth Eszter - 2012. augusztus 8., szerda 13:35 üzenetére

Sziasztok! Most kaptam egy külföldi álláslehetőséget. Mit nem adnék egy magyar-német//magyar-angol körmös szótárért, komplett szakkifejezések, társalgási szituációk fordításáért (A munkáltatóval való társalgástól elkezdve a vendéggel való párbeszédig, anyaghasználat, stb.). Nagyon hiányzik egy ilyen, akár fizetnék is érte. Sokan kint kapunk / szerzünk magunknak állást. De úgy is előfordul, ha olyan helyen van az üzletünk, ahol megfordulnak a városban külföldi turisták, hogy nem csak magyar vendég jön be az üzletünkbe. Hasznos lenne egy ilyen kéz-lábápoló, műkörömépítő kisokos. Nagyon sok embernek jönne ez jól, mihamarabb! Várható ilyen kiadás? Vagy már létezik valahol? Neten nem sokat találtam erről. Mindenféle segítséget szívesen fogadok ezzel a témával kapcsolatban. Köszi! gotheszter@gmail.com

Szia, en mar dolgozom a magyar-angolon :)

Éreth-Geges Anna Mária - Válaszolok
2012.08.09 - 13:24
Éreth-Geges Anna Mária - vendég
Válasz Éreth-Geges Anna Mária - 2012. július 31., kedd 10:33 üzenetére

Eladó egy használt (de 3/4-ig van) Cryistal Nails Top Shine, alapanyag váltás miatt,ára 2500Ft. Érdeklődni: annacska.0416@hotmail.com

Sziasztok!A top shine már elkelt!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár