2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó CN gél lakk pen00 clear ÚJ /1800 FT/ vagy csere érdekel színes gél lakkra! Díszítéshez, építéshez használható porcelános 6-os ecset ÚJ /1500 Ft/-Bőszecset, CN easy off white 5ml zselé ÚJ /2000/ Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Köldöklyukasztó szettek eladók! Hozzá tanfolyam szept. 18.-án lesz. Blomdahl Fül-és orrbelövő készülék 15 000 FT/db! E-mail: orvosifulbeloves@gmail.com 06706681215
Sziasztok! Moyra, Pearl, Crystal színes zseléket és színes porci porokat vennék. Csak pestitől, személyes átvétellel. A posta költség miatt.
Sziasztok vizes pedikűr gépet vásárolnék. Amennyiben van valakinek eladó az kérem jelezze. Köszönettel: Petra
Sziasztok! ELADÓ! Proxxon csiszológép, hosszú : 20cm hosszú, 12V-s, max. 40W-s, 20000ford./min. fordulatszámú csiszológép, 1 - 3,2mm átmérőig cserélhető tokmánybelsőkkel. Zöld-sárga színű. A fordulatszám az adapteren állítható. Az adapter a géphez tartozék.Fejekkel,befogószárral.Párszor használt,újszerű! Érdeklődni:heriani@freemail.hu
Sziasztok! Hajlítócsipesz érdekelne engem,ha van valakinek fölös,akkor írj! gebio@citromail.hu
Sziasztok! Pink, rózsaszín, barack, ezüst (nem csillámporos! ) porcelán port Vennék! Nem baj,ha kevés van benne! j.szylweee@gmail.com
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy ezüst szinű Proxxon csiszológép adapterrel,befogó szárakkal.Itthoni hobbi használatban volt eddig,keveset használt,és van 7db csiszológép fej ami szintén eladó egybe vagy külön is. képet tudok a gépről és a fejekről is küldeni! érdeklődni : wivi01@vimail.hu
Szia Vivi! Mennyiért adnád a csiszigépet?
Sziasztok! Eladó egy lila színű JD700-as csiszológép ami teljesen új,még egy év garanciával eredeti dobozában tartozékaival. 5 percet se használtam, kaptam a tanfolyamon,de nekem már van másik.Akit érdekel írjon!
Érdekelne a csiszolópép. monikabodor@gmail.com vagy 70/6253496