2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

H Annamária - Válaszolok
2012.08.21 - 12:14
H Annamária - vendég

Sziasztok! ELADÓ! Proxxon csiszológép, hosszú : 20cm hosszú, 12V-s, max. 40W-s, 20000ford./min. fordulatszámú csiszológép, 1 - 3,2mm átmérőig cserélhető tokmánybelsőkkel. Zöld-sárga színű. A fordulatszám az adapteren állítható. Az adapter a géphez tartozék. Befogószárral.Keveset használt,újszerű! Érdeklődni:heriani@freemail.hu

Edina - Válaszolok
2012.08.21 - 12:00
Edina - vendég

Sziasztok! CRYSTAL NAILS FASHION bőrkoffert (fekete kígyó) KERESEK elérhető áron! Nem baj ha használt, de ne legyen leharcolt állapotban :) Képeket és árajánlatot ide várok: tejcsoki4@gmail.com

2012.08.21 - 09:08
Szoboszlai Anita

Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

2012.08.21 - 08:08
Vámosi Renáta

Eladó egy ilyen készlet, bőrfeltoló nélkül, nem használt! Akit érdekel írjon, áron megegyezzünk! reni731@freemail.hu http://www.kapos-shop.hu/termekek/spirit_nails_termekcsalad/eszkozok_/6_db-os_rozsdamentes_profi_eszkozkeszlet.html

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.08.20 - 23:26
Homolya Kriszti - törölt felhasználó
Válasz Maczkó Annamária - 2012. augusztus 20., hétfő 17:41 üzenetére

Van pár Opi Microbond és Ceasars átlátszó zselém. Nagyon jutányos áron adnám. Mindegyik OPI zselé 30 ml-es. Van OPI Microbond MicroSculpture gel 4 db átlátszóm, egy rózsaszínűm. Ezeknek ára jelenleg 9000-10000 Ft között van. Én 5000,- Ft-ért odaadom. Ezen felül van OPI Microbond MikroVeneer Overlay gel 3 db ezekért is 5000,- Ft-ot gondoltam. A Ceasars Aufbau Builder 2 db van 14,8 ml-esek, ezeket 2750,- Ft-ba gondoltam, bolti ára 5-6000,- Ft között van. Ezen felül van Mach 5 ragasztóm tippekhez.

Szia, tudnál küldeni a Cesars Aufbau zseléről képet nekem a homolyakrisztina@gmail.com e-mail címre? Helyileg merre vagy, személyesen át lehetne venni? Köszi Kriszti

Maczkó Annamária - Válaszolok
2012.08.20 - 17:41
Maczkó Annamária - vendég

Van pár Opi Microbond és Ceasars átlátszó zselém. Nagyon jutányos áron adnám. Mindegyik OPI zselé 30 ml-es. Van OPI Microbond MicroSculpture gel 4 db átlátszóm, egy rózsaszínűm. Ezeknek ára jelenleg 9000-10000 Ft között van. Én 5000,- Ft-ért odaadom. Ezen felül van OPI Microbond MikroVeneer Overlay gel 3 db ezekért is 5000,- Ft-ot gondoltam. A Ceasars Aufbau Builder 2 db van 14,8 ml-esek, ezeket 2750,- Ft-ba gondoltam, bolti ára 5-6000,- Ft között van. Ezen felül van Mach 5 ragasztóm tippekhez.

Molnárné Edina - Válaszolok
2012.08.20 - 13:21
Molnárné Edina - vendég

Az e-mail címem: dini085@freemail.hu, igen ez lemaradt. Szóval akinek vannak crystal nails termékei,zselés műkörömépítéshez kérem írjon!!! Köszi!

Stompné Bódor Mónika
Válasz Solymos Ildikó - 2012. augusztus 20., hétfő 08:48 üzenetére

Eladó cuccaim: 16 db műkörömsablon lila 3 db akril festék( fekete, rózsaszín, fehér) (csak kipróbált!) 1 csomag Perfect Nails porcelán dísz( új) 12 fiola különböző színű ,kerek díszítő kövek ( új) 2 db gyakorló ujj ( tippes és épitett) 3 db gél lakk( csill. rózsaszín, glitteres rózsaszín, fehér) ( a két rózsaszínből 1 szett hiányzik) 25 db fimo rúd 1 db Perfect Nails, Nail Prep Porcik: 1 db Crystal Nails cover porcipor 3,5 g ( teli) 1 db Crystal White porcipor ( félig) 1 db Moyra White porcipor 10 g ( 12 g a teli) 1 db Moyra Clear porcipor 10 g (u.a) 1 db Moyra Cover porcipor 10 g (u.a) 1 db Crystal Nails kék porcipor 5 g 1 db Master Nails Clear porcipor 3 g 1 db Crystal Nails liquid 20 ml ( hiányzik a képről) 1 db Liquid tartó ( hiányzik a képről) A következő porciporokat ajándékba kaptam, nem saját tégelybe vannak így a márkájukat nem tudom ! 1 db fekete porcipor 5 g 1 db törtfehér porcipor 4 g 1 db lila csillámos 2 g 1 db kék csillámos 5 g 1 db fehércsillámos 4 g 1 db fehér porcipor 5 g 1 db lila porcipor 3 g 1 db piros porcipor 3 g 1 db világos rózsaszín porci 3 g 1 db pink porcipor 3 g 1 db rózsaszín 3 g 1 db zöld porcipor 3 g 1 db világos kék csillámos 4 g Árban megeggyezünk! Csere is érdekel, színes zselére!

Szia! Engem érdekelnének a porci porok -kivéve azokat amelynek nem tudod a márkáját - és a liquid. Mennyi lenne az ár összesen? E-mail: monikabodor@gmail.com

Stompné Bódor Mónika

Szia! Engem érdekelnének a porci porok -kivéve azokat amelynek nem tudod a márkáját - és a liquid. Mennyi lenne az ár összesen? E-mail: monikabodor@gmail.com

Szűcs Anita - Válaszolok
2012.08.20 - 10:26
Szűcs Anita - vendég
Válasz gacsal henriett - 2012. augusztus 18., szombat 08:13 üzenetére

Sziasztok! Cn szines zselék, szines porcelán porok, körömágyhosszabító, építő porok, liquid, uv liquid, ecsetek, one move akril festékek, körömlakkok, base gél, áztató tálka, strasszköves kötény, csiszológépbe fejek eladók, továbbá kesztyű, tipp vágó,ujjakra húzható leáztató, kéztámasz, bőrolaj, brill bird szinesz zselé és építő zselé eladó. Képet tudok küldeni! érdeklődni lehet a heny 17@freemail.hu. e-mail címen:)

Szia! Engem építő clear zselé érdekelne. Milyened van és mennyiért adod?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár