2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.08.25 - 09:45
Borbély Mária
Válasz Major Éva - 2012. augusztus 24., péntek 14:24 üzenetére

Sziasztok! Eladó 1db feher mukormos asztal fekete minimalis szellel,kb 4 honapog hasznalt, 2db Bucsanyi fele pedikuros szek., 1db eszkoztarto allvany pedihez. Ha valkit erdekel kepet,arat kuldok rola. Email: eva.major1@vipmail.hu Ugyanitt! !!!! Sajnos kulfoldi munka es tanulas miatt itt marad a kialakult vendegkorom, ide keresek magam helyett gyakorlott munkatarsat,aki szivesen pedikurozik is. Varom az erdeklodoket:-) az elerhetosegem: 06309487863 evi

Szia engem érdekelne az eszköztartó állvány küldenél nekem képet a trudy13@citromail.hu köszönöm

2012.08.25 - 07:48
Szoboszlai Anita
Válasz Elekes Anikó - 2012. augusztus 24., péntek 17:00 üzenetére

Szia!Látom Te sem tudsz megszabadulni amitől szeretnél.Én sem a pontjaimtól.Mehet a csere?:) mind a 12 db megvan.

Szia! :) elég sok kövem van mivel 1440db-os csomagban vettem meg! :) mire ezeket felhasználnám a szalonba nyugdíjba megyek :) ezért adok el belőle! Szerencsére azért kelendő csak sok van belőle! :) Ha szeretnél cserélni írj emailt ott megbeszéljük! köszi

2012.08.25 - 07:43
Szoboszlai Anita

Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

2012.08.25 - 07:00
Ildi

Sziasztok! Eladó crystal nails nagy kugli karbid fej 2500.- eredeti ár : 3800.- bodismarika15@gmail.com

kittikatzchen - Válaszolok
2012.08.24 - 21:04
kittikatzchen - vendég

sziasztok! eladók kipróbált/nem használt karbid fejeim: diamond nails-es karbid fej zseléhez henger alaku (leszedéshez), henger alaku crystal nailses szintén zseléhez (leszedéshez) perfekt nailses karbid henger porcihoz (mint a vaj ugy szedi a porcit, és nem melegszik), kicsi kup karbid fej köröm alatti rész vékonyitásához. a perfektes ára 3500ft új ára (5990 ft), többi 2000 ft /db. a karbid fejek különlegessége, h nem melegszik, uh igen gyorsan és nagyszerűen lehet vele dolgozni. képeket kérésre küldök. cimem: kittikatzchen@gmail.com.

Elekes Anikó - Válaszolok
2012.08.24 - 17:00
Elekes Anikó - vendég
Válasz Szoboszlai Anita - 2012. augusztus 23., csütörtök 06:41 üzenetére

Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

Szia!Látom Te sem tudsz megszabadulni amitől szeretnél.Én sem a pontjaimtól.Mehet a csere?:) mind a 12 db megvan.

2012.08.24 - 14:24
Major Éva

Sziasztok! Eladó 1db feher mukormos asztal fekete minimalis szellel,kb 4 honapog hasznalt, 2db Bucsanyi fele pedikuros szek., 1db eszkoztarto allvany pedihez. Ha valkit erdekel kepet,arat kuldok rola. Email: eva.major1@vipmail.hu Ugyanitt! !!!! Sajnos kulfoldi munka es tanulas miatt itt marad a kialakult vendegkorom, ide keresek magam helyett gyakorlott munkatarsat,aki szivesen pedikurozik is. Varom az erdeklodoket:-) az elerhetosegem: 06309487863 evi

Szabó Csilla - Válaszolok
2012.08.24 - 13:20
Szabó Csilla - törölt felhasználó

Sziasztok! Keresek Perfect Nails lassú fehér porcelán port, ha valakinek van felesleges (akár maradék is) jó áron, érdekelne! Illetve eladnám NSI 7gr-os (nem használt) gyorskötésű fehér, színtelen és áttetsző rózsaszín porcelán poraimat 500Ft/db áron. Akár csere is szóba jöhet! Érd.: csilla.sz@freemail.hu

Edina - Válaszolok
2012.08.24 - 13:06
Edina - vendég

Sziasztok! CRYSTAL NAILS FASHION bőrkoffert (fekete kígyó) KERESEK elérhető áron! Nem baj ha használt, de ne legyen leharcolt állapotban :) Képeket és árajánlatot ide várok: tejcsoki4@gmail.com

2012.08.24 - 12:51
Vámosi Renáta

Eladó egy ilyen készlet, bőrfeltoló nélkül, nem használt! Akit érdekel írjon, áron megegyezzünk!Természetesen sokkal olcsóbban gondoltam! reni731@freemail.hu http://www.kapos-shop.hu/termekek/spirit_nails_termekcsalad/eszkozok_/6_db-os_rozsdamentes_profi_eszkozkeszlet.html

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár