2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia érdekel még ilyen csomagok egyben?
Sziasztok! Vennék jó állapotú OLCSÓ csiszológépet,CN színes zseléket és gél lakkokat! nagynikolett0415@freemail.hu
Szia.Engem csiszoló gép,szines CN zselék és gél lakkok érdekelnének...
bontva csak ugy adnám hogy asztal.kéztámasz és lámpa nélkül a a többi mind egyben.porcelán folyadékok meg igy.szóval ezt inkább annak ajánlanám aki most akarja elkezdeni
Sziasztok szeretnék vásárolni egy kezdő vagy akár milyen csomagot amiben van minden
szia érdekel még ilyen csomagok egyben?
sziasztok!valakit nem érdekel kompletten egyben vagy bontva cuccok mind cn és mn cuccok?olcsón adom
Szia.Engem csiszoló gép,szines CN zselék és gél lakkok érdekelnének...
sziasztok!valakit nem érdekel kompletten egyben vagy bontva cuccok mind cn és mn cuccok?olcsón adom
Eladó Luxlash starter 3D műszempilla készlet 33 ezer forintért. Érd.: 06303183946
Vennék CN színes zseléket és CrystaLac-okat! Ha van amit eladnál, írj! anna.mari.torok@gmail.com :)
Szia! Nekem van 8db eladó színes zselém! 125,240,242,243,501,528,530,556. 1500ft/db. Ha mind érdekel, engedhetek az árból is. nagyniki05@gmail.com Üdv: Niki
Sziasztok! Eladó CN színes zselék. 125,240,242,243,501,528,530,556. 1500 Ft/db. Van amelyikből nem is hiányzik. A többiből is alig. Képet tudok küldeni. Érdeklődni lehet a nagyniki05@gmail.com email címen.
Sziasztok! Vennék jó állapotú OLCSÓ csiszológépet pedál nélküliset! Jd 700 hoz hasonlót vagy ilyet szeretnék! Képet árral Hkrissz@mailbox.hu ra küldj!
Sziasztok! Eladó CN gel lac pen9 (gyöngyház rózsaszín) Ár: 1700.-Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com