2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó 3D-s Y műszempilla 3500.-/doboz. Képet tudok küldeni mailben. szilvia.d@citromail.hu
Eladó keveset használt 36W-os UV lámpa, 24ezerért vettem 11.000.- ért oda adom. képet tudok küldeni róla. Érd: szilvia.d@citromail.hu
Sziasztok! Vennék jó állapotú OLCSÓ csiszológépet,CN színes zseléket és gél lakkokat! nagynikolett0415@freemail.hu
Szia Niki! Nekem van egy eladó csiszológépem. Kb 1 éves, szervizelt, hibátlan mekímélt állapotban. Tartozik hozzá lábpedáll is. Eredeti ára kb: 27000 Ft. Én odaadom 13000 Ft-ért.
Sziasztok! Eladó új bontatlan termékek: ecsetes base gél, ecsetes pink gél, fényzselé 15ml-s mind, 15ml primer . Cn új kugli karbid (nagy) fej, Cn nail prep kicsit több mint félig, Perfect nails no line kb 3/4ig. Ha több mindent veszel állom a postát! Érdeklődj jó áron adom őket :) Érdeklődni hedinails@gmail.com email címen.
Cn kugli karbid,nail prep elkelt , de a többi még gazdára vár. Érdeklődni: hedinails@gmail.com
sziasztok! Kis Kugli Karbid Marófejet vennék.nakamura81@freemail.hu
Eladó 4 db 15ml-es CRYSTAL NAILS Gel lac + 15 ml savmentes primer. Gel lac 13-as (bordó)- egyszer használt, 24-es (fehér)- csak végre használt, 7-es (fuchsia)- kétszer használt, 6-os (ferrari piros) - nem használt. Géllakk alá való Acid Free Primer előkészítő nem használt - teljesen új Egyben: 12.000.- Személyesen átvehető a X. XVII. XIX. kerületben vagy a közelében. Vagy postázom. 06 30 36 20 451
Sziasztok! Eladóak a következő Brill Bird termékek: Körömágy-hosszabbító 5 ml 1500 Ft (új) Piros csillámos zselé 5 ml 1800 Ft (új). Képet szívesen küldök! aniko.racsko@gmail.com
Eladó egy CN 4ml-es gél lakk GL9 gyöngyház rózsaszín színben. Egy vendégen használtam, meg margarétára kentem belőle 1 színmintát. 1500-ért adnám. kiralyagnes26@gmail.com
Eladó egy IONTO-PEDO SPRAY S1 vizes pedikűr gép.Könnyű vele dolgozni.2 éve kaptam,de csak kétszer volt használva.Bőrfertőtlenítőt és desztilált vizet kell bele tölteni és így teljes higiéniával tudod a vendég lábát hántolni ,kezelni.Egy igényes pedikűrösnek ez egy nélkülözhetettlen kis gép.Interneten utána lehet olvasni.Az eredeti ára most 480.000-. Én eladom neked 250.000.- Ha érdekel csak telefonon hívj mert ritkán vagyok gépnél.Köszi .Moncsa,Tel.:06703656613
sziasztok!valakit nem érdekel kompletten egyben vagy bontva cuccok mind cn és mn cuccok?olcsón adom
Szia. Engem cn cuccok érdekelnek ! hedinails@gmail.com -ra Köszi Hédi