2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
255 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
52-es, 1-es és 24-es crystal nails körömlakk eladó! csak kipróbálva lettek. 1800.-ért szívesen átadom. Pénteken tudok megoldani személyes átadást vhol a belvárosban. Képet tettem fel a képeim közé. Szép estét!
S-es crystal nails fehér, galléros póló eladó. 2x viseltem. féláron odaadom. juhasz.gyongyi11@gmail.com
Sziasztok. Eladó új zselés készlet uv lámpával, cn 4-es zselé ecset, Perfect nails uv top coat új, no line 3/4 ig, sablon stb... Érdeklődni : hedinails@gmail.com Csere is érdekel Cn cuccokra...
Sziasztok! Japán manikűr készletet keresek! wargaeta@gmail.com
Sziasztok. UV lámpát keresek, de csak cserébe. Amit tudok érte ajánlani arról küldök egy link-et, ott meg tudjátok nézni. aprod.hu/hirdetes/hatalmas-kormos-diszito-csomag-olcson-IDtL1P.html Ajánlatokat a kagylodisz@gmail.re kérném. Sziasztok, Edina
megvettem, köszönöm az ajánlatokat, Sziasztok
Sziasztok! Nincs valakinek kevés megmaradt japán manikűrhöz por és paszta? Megvenném!
Szia! Nekem van.CN boltban vettem.A többit e-mailben. berger@vipmail.hu Üdv Krisztina
minimum 2 csöveset szeretnék.
Sziasztok. UV lámpát keresek, de csak cserébe. Amit tudok érte ajánlani arról küldök egy link-et, ott meg tudjátok nézni. aprod.hu/hirdetes/hatalmas-kormos-diszito-csomag-olcson-IDtL1P.html Ajánlatokat a kagylodisz@gmail.re kérném. Sziasztok, Edina
Eladó óriás bőrönd, csak a felső részét használtam. 20.000 ft Képet tudok küldeni de egyet tettem fel ide is. Ha érdekel írj: panda32@citromail.hu
Sziasztok! Keresek óriás fém bőröndöt ha lehet rózsaszín cn. Jó árban! heriani@freemail.hu Köszönöm
Nekem van eladó bőröndöm, írok privibe :)