2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Jegyes-Molnárné Hajdu Krisztina - Válaszolok
2012.09.28 - 10:38
Jegyes-Molnárné Hajdu Krisztina - vendég

Még Eladó CN trendi nagy fémtáska! Bontatlan, csomagolt állapotban van! VADIÚJ! 18900ft helyett 15000ftért elviheted! Személyes átvétel most szombaton Budapesten és vasárnap Szegeden lehetséges! Érd.:Csak Hkrissz@mailbox.hu nem ITT!

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.09.28 - 08:35
Racskó Anikó - vendég

Anikó Racskó Sziasztok! Eladnám a következőket: * CN Builder White Clear II. (több mint 1/2-ig van) 1300 Ft * Impressio Nails zselé (színváltós, itt vettem, de nekem sűrű, viszont tuti nem folyik el) 600 Ft * szív alakú ecsettartó 1000 Ft * műanyag reszelő-és eszköztartó 1000 Ft * CN fehér törölköző 800 Ft * CN rózsaszín törölköző 1300 Ft * körömlakkok, körömápolók (Moyra, Aden, Avon) 250 Ft/db * díszítő lakkok 300 Ft/db *Moyra kék zselé (új) 1200 Ft Képet holnap tudok feltenni vagy küldeni!

Süvegjártó Marcsy - Válaszolok
2012.09.27 - 22:47
Süvegjártó Marcsy - törölt felhasználó

Csajok! Eladnám vagy elcserélném 2 db CN-es zselémet. Bulder Clear II 15ml- 13% van benne kb. (450Ft) Titanium 15ml- 25% van benne kb. (750Ft) Az üvegeik elég ramaty állapotban vannak, a titánuim teteje repedt, de csak a műanyag tető, a fém alatta nem, és kissé ragacsosak. Én nem zselézek, ezért nem kellenek nekem! Képet kérésre szívesen küldök! Cserébe bármi jöhet, ami nem zselé !:)

2012.09.27 - 19:47
Móni
Válasz Domokos Enikő - 2012. szeptember 27., csütörtök 14:14 üzenetére

Sziasztok! Facebook -on van egy körmös csoportom, ahhol eladó dolgainkat tesszük fel vagy ép azt amit keresünk és persze a témával kapcsolatban beszélgetünk is! Ha valaki szeretne csatlakozni írjon nekem (d.eni@freemail.hu)és küldöm a linket! Szeretettel várunk mindenkit!! :)

Szia! Én szeretnék csatlakozni. Privátban írok. köszönöm előre is.

Domokos Enikő - Válaszolok
2012.09.27 - 14:14
Domokos Enikő - vendég

Sziasztok! Facebook -on van egy körmös csoportom, ahhol eladó dolgainkat tesszük fel vagy ép azt amit keresünk és persze a témával kapcsolatban beszélgetünk is! Ha valaki szeretne csatlakozni írjon nekem (d.eni@freemail.hu)és küldöm a linket! Szeretettel várunk mindenkit!! :)

2012.09.27 - 13:50
Mélykúti Zita
Válasz Bellér Szandy - 2012. szeptember 27., csütörtök 12:35 üzenetére

Eladó egy Uw lámpa + manikűre csiszológép fejekkel együtt! 2 hónapos a csiszológép, garancia papír van hozzá! Akit érdekel írjon!

Szia! milyen csiszológéped van? képet tudnál küldeni? ár?melykuti.zita@indamail.hu köszi

2012.09.27 - 13:28

Sziasztok! Eladnám JD 400-as csiszológépem. A tanfolyam ideje alatt, valamint 3 hónapot használtam! Ez a típus: http://www.kapos-shop.hu/termekek/spirit_nails_termekcsalad/gepek_/jd_400_csiszologep-profi_hasznalatra.html Ára: 17.000 Ft!

Gecsey Ágnes - Válaszolok
2012.09.27 - 13:15
Gecsey Ágnes - vendég

Sziasztok! Használt, de jó állapotban lévő 2*9 w-os, UV lámpa eladó. 3500 HUF

Bellér Szandy - Válaszolok
2012.09.27 - 12:35
Bellér Szandy - vendég

Eladó egy Uw lámpa + manikűre csiszológép fejekkel együtt! 2 hónapos a csiszológép, garancia papír van hozzá! Akit érdekel írjon!

2012.09.26 - 21:59

Sziasztok! Dupla falú, hőkiegyenlítős liquid tartót, valamint P ecsetet vennék!Akinek van kérem írjon!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár