2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Még Eladó CN trendi nagy fémtáska! Bontatlan, csomagolt állapotban van! VADIÚJ! 18900ft helyett 15000ftért elviheted! Személyes átvétel most szombaton Budapesten és vasárnap Szegeden lehetséges! Érd.:Csak Hkrissz@mailbox.hu nem ITT!
Anikó Racskó Sziasztok! Eladnám a következőket: * CN Builder White Clear II. (több mint 1/2-ig van) 1300 Ft * Impressio Nails zselé (színváltós, itt vettem, de nekem sűrű, viszont tuti nem folyik el) 600 Ft * szív alakú ecsettartó 1000 Ft * műanyag reszelő-és eszköztartó 1000 Ft * CN fehér törölköző 800 Ft * CN rózsaszín törölköző 1300 Ft * körömlakkok, körömápolók (Moyra, Aden, Avon) 250 Ft/db * díszítő lakkok 300 Ft/db *Moyra kék zselé (új) 1200 Ft Képet holnap tudok feltenni vagy küldeni!
Csajok! Eladnám vagy elcserélném 2 db CN-es zselémet. Bulder Clear II 15ml- 13% van benne kb. (450Ft) Titanium 15ml- 25% van benne kb. (750Ft) Az üvegeik elég ramaty állapotban vannak, a titánuim teteje repedt, de csak a műanyag tető, a fém alatta nem, és kissé ragacsosak. Én nem zselézek, ezért nem kellenek nekem! Képet kérésre szívesen küldök! Cserébe bármi jöhet, ami nem zselé !:)
Sziasztok! Facebook -on van egy körmös csoportom, ahhol eladó dolgainkat tesszük fel vagy ép azt amit keresünk és persze a témával kapcsolatban beszélgetünk is! Ha valaki szeretne csatlakozni írjon nekem (d.eni@freemail.hu)és küldöm a linket! Szeretettel várunk mindenkit!! :)
Szia! Én szeretnék csatlakozni. Privátban írok. köszönöm előre is.
Sziasztok! Facebook -on van egy körmös csoportom, ahhol eladó dolgainkat tesszük fel vagy ép azt amit keresünk és persze a témával kapcsolatban beszélgetünk is! Ha valaki szeretne csatlakozni írjon nekem (d.eni@freemail.hu)és küldöm a linket! Szeretettel várunk mindenkit!! :)
Eladó egy Uw lámpa + manikűre csiszológép fejekkel együtt! 2 hónapos a csiszológép, garancia papír van hozzá! Akit érdekel írjon!
Szia! milyen csiszológéped van? képet tudnál küldeni? ár?melykuti.zita@indamail.hu köszi
Sziasztok! Eladnám JD 400-as csiszológépem. A tanfolyam ideje alatt, valamint 3 hónapot használtam! Ez a típus: http://www.kapos-shop.hu/termekek/spirit_nails_termekcsalad/gepek_/jd_400_csiszologep-profi_hasznalatra.html Ára: 17.000 Ft!
Sziasztok! Használt, de jó állapotban lévő 2*9 w-os, UV lámpa eladó. 3500 HUF
Eladó egy Uw lámpa + manikűre csiszológép fejekkel együtt! 2 hónapos a csiszológép, garancia papír van hozzá! Akit érdekel írjon!
Sziasztok! Dupla falú, hőkiegyenlítős liquid tartót, valamint P ecsetet vennék!Akinek van kérem írjon!