2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (13 féle),tipek,körmös újságok,matricák,jégfóliák képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Csajok! Porelszívót szeretnék venni!! Véleményekre lennék kíváncsi! Kéztámaszos vagy asztalba építhetős?????Segítsetek!!
Szia! Én az asztalba építhető porelszívót ajánlanám nekem! A kéztámaszos macerás (legalábbis nekem).
sziasztok! szeretném eladni az alábbi termékeimet --- GN Primer 15 ml, bontatlan 1000 Ft (eredeti ár: 1500)--- CN Builder Pink II. 15 ml, 3/4 1200 Ft (eredeti ár: 2980)--- Perfect Nails Active Pink 30 gr, kipróbált 1600 Ft (erdeti ár 4580) --- GN Clear Gel 15 ml; bontatlan, 2200 (eredeti ár 3490) --- HA ELVISZED ŐKET EGYBEN, ADOK EGY AJÁNDÉK BASIC UV LÁMPÁT!
Engem érdekelnek ha aktuális még. Légyszives írj a hedinails@gmail.com-ra mert itt ritkán vagyok. Köszönöm Hédi
sziasztok! szeretném eladni az alábbi termékeimet --- GN Primer 15 ml, bontatlan 1000 Ft (eredeti ár: 1500)--- CN Builder Pink II. 15 ml, 3/4 1200 Ft (eredeti ár: 2980)--- Perfect Nails Active Pink 30 gr, kipróbált 1600 Ft (erdeti ár 4580) --- GN Clear Gel 15 ml; bontatlan, 2200 (eredeti ár 3490) --- HA ELVISZED ŐKET EGYBEN, ADOK EGY AJÁNDÉK BASIC UV LÁMPÁT!
Engem érdekelnek ha aktuális még. Légyszives írj a hedinails@gmail.com-ra mert itt ritkán vagyok. Köszönöm Hédi
Csajok! Porelszívót szeretnék venni!! Véleményekre lennék kíváncsi! Kéztámaszos vagy asztalba építhetős?????Segítsetek!!
Egyszer sem használt,lila profi műköröm csiszológép,dobozában,1év garanciával Eladó!Nagy teljesítményű, Állítható forgásirányú. A doboz tartalma:asztali géptartó,gyűrűtartó befogószár,gyémánt csiszolófejek,csiszológyűrű,lábpedál. Érd. pucukam@freemail.hu
Szia! Érdekelne az ár! :-)
Sziasztok! Keresnék olcsón CN színes porci porokat és kemény fedeles kihajtható CN-es ecsettartót! Üdv Ildikó, e-mail: kocsine.i@gmail.com
Eladnám , idén májusban vásárolt Cn-es UFO lámpám 5000,-ft -ért! Garantáltan 1x használt ,dobozában van ,jövő év májusáig garanciális! kizárólag személyes átvétellel- Amit akár a körmösnapon is megejthetünk! érdeklődni az alábbi tel. számon ,mert nem vagyok mindig gép közelben! 0630 812 91 75
Sziasztok! Eladó egy használt, de jó állapotú paraffingép majdnem tele paraffinnal. Átvehető Szigethalmon. Ára: 10.000.-Ft. Érd: 06-30-322-6428
Sziasztok! Nem tudom hová írjak, de talán ide illik a legjobban. Azt szeretném kérdezni, hogy van aki használ közületek CN strasszos lonc kötényt? Nem potyognak le a kövek a gépi vagy akár kézi mosás során?(vagy csak úgy-több idő- használat után) :) Köszönöm a választ!