2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Proxxon csiszológép Eladó! heriani@freemail.hu
Szia Annamari. Megvan még a csiszológép? Mennyire gondoltál és mennyi idős a gép. van még rá gari?:
Sziasztok! Eladó egy IONTO-PEDO S1 vizes pedikűr gép.Csupán kétszer használtam. A frzereket ajándékba adom hozzá.Csak telefonon hívjatok,mert ritkán vagyok gépnél.Tel.:06703656613. Képeket tudok küldeni.
Sziasztok! Eladnám a Lila Profi műköröm csiszológépemet 20.000 Ft-ért, egyszer volt csak használva kipróbálás szinten, ha kell képet tudok küldeni. Crystal nails weboldalon: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Lila-Profi-mukorom-csiszologep-1420 Érdeklődni emailben lehet, mert itt ritkábban vagyok fenn: monika.orsolya.kovacs@gmail.com Köszönöm.
Sziasztok! Eladnám színes porcelánkészletemet egyszer sem volt használva(12 Db) 001-012-ig a színskála 6.000 Ft.Érdeklődni email-en, mert keveset vagyok fenn:monika.orsolya.kovacs@gmail.com. Köszönöm
Sűrgősen keresek Cn porciporokat jó áron lehetőleg egy személytől a posta miatt! Cover pink vagy cover pink diamond/crystal, transparent pink, dark pink, giga,neon vagy extrem white ajánlatokat hedinails@gmail.com-ra várom ! Köszi Hédi
Sziasztok! Eladó egy fekete műbőr kéztámasz (1000Ft) és egy íves, fehér porelszívós kéztámasz (8500Ft). Akit érdekel, írjon a nupi@citromail.hu-ra.
Sziasztok! Eladó CN gel lac pen9 (gyöngyház rózsaszín) színskálára 1x felkent /Ár: 1700.-/, CN gél lakk pen00 clear ÚJ, Bontatlan /1800 FT/ vagy csere érdekel színes gél lakkra! Díszítéshez, építéshez használható porcelános 6-os ecset ÚJ /1500 Ft/-Bőszecset, CN easy off white 5ml zselé ÚJ /2000 Ft/, Moyra expert akrilok: 2-es,18-as 25-ös színkódúak -egyszer használt /500/db/,CN Builder Clear I 50ml ÚJ,Bontatan /7150 Ft/ Képet tudok küldeni!Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Csajok! Porelszívót szeretnék venni!! Véleményekre lennék kíváncsi! Kéztámaszos vagy asztalba építhetős?????Segítsetek!!
Szia! Nekem kéztámaszos van, és bevált! Persze helyigénytől is függ, számodra melyik alkalmasabb. A beépíthető mellett több a hely, szerintem. :)
Szia! Én az asztalba építhető porelszívót ajánlanám nekem! A kéztámaszos macerás (legalábbis nekem).
Köszi!!! :-)
Sziasztok! Eladó egy porelszívós kéztámasz Crystal Nailses fehér színű,8500 Ft!Akit érdekel hívjon ezen a számon:06703373622