2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Vásárolni szeretnék BB Tpo Finish Gel-t, ha valakinek lenne eladó kérem írjon nekem az erethgegesannamaria@gmail.com e-mail címre! Köszönöm szépen!
Jön valaki a körmös napra Szolnok,Mezőtúr környékéről???
Szia.kerlek add meg az email cimed es kuldok kepet.koszi
Szia!alexandra.papp2@freemail.hu!Köszi!
Sziasztok! Egy 3D Perfect fehér zselét és egy IBD Builder Gel Ultra White zselét cserélnék liqiudre vagy BB, Crystal, Pearl színes porci porra. Csak Pestiekkel személyes átvétellel.
Sziasztok! Eladó CN Builder Clear I 50ml ÚJ,Bontatan /7150 Ft/, CN gel lac pen9 (gyöngyház rózsaszín) színskálára 1x felkent /Ár: 1700.-/, CN gél lakk pen00 clear ÚJ, Bontatlan /1800 FT/ vagy csere érdekel színes gél lakkra! Díszítéshez, építéshez használható porcelános 6-os ecset ÚJ /1500 Ft/-Bőszecset, CN easy off white 5ml zselé ÚJ /2000 Ft/, Moyra expert akrilok: 2-es,18-as 25-ös színkódúak -egyszer használt /500/db/Képet tudok küldeni!Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok. Eladó egy Cn kéztámasztós porelszívó. Keveset használtam . Porzsáklya nincs meg (a párom kidobta a dobozával) mivel nekem csak a helyet foglalja ugy döntöttem eladóm . Àra : 6000Ft. Érdelkődni telefonon képet töltök fel a képgalériába. 0630 709 21 15.
Sziasztok. vízes pedikűr gépet vennék. email:nyariirenanna@gmail.com
Eladnám Crystal Nails-es cleanser utántöltő 500 ml-es folyadékot a háromnegyedénél egy kicsit több van benne. Érdeklődni:monika.orsolya.kovacs@gmail.com
És mennyi lenne a postaköltséggel együtt!küldenél képet?Köszi
Szia.kerlek add meg az email cimed es kuldok kepet.koszi
Szeretnék színes zseléket venni!! Elfogatható áron! Képeket, ha tudnátok küldeni jó lenne!! Köszönöm! katka.balaton@gmail.com