2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó egy 1 literes Baridez eszközfertőtlenítő, tele. 1300 Ft, budapesti személyes átvétel, vagy posta. kiralyagnes26@gmail.com
sziasztok! eladó egy teljesen új, sosem használt crystal nails 18 wattos uv lámpa. képet kérésre tudok küldeni, csövek is vannak benne azok is újak. Mivel nekem van másik ezt eladnám. Illetve moyra és EzFlow sablonok is vannak eladók. érdeklődni itt privátban vagy: zsuzskax@freemail.hu címen
Sziasztok! ELADÓ: 4 csöves német UV lámpa újszerű állapotban, Proxxon csiszológép ugyancsak alig használtan. Képet küldök emailben ha érdekel. VENNÉK Criystalos körömlakkokat, nem beszáradt állapotban, alig használtan, vagy legalább félig legyen az üveg. Irj ha érdekel valamelyik: potyi@uhuklub.hu, vagy telefonálj: 20/9453199 Juli
Sziasztok! Eladó CN Builder Clear I 50ml ÚJ,Bontatan /7150 Ft/, CN gel lac pen9 (gyöngyház rózsaszín) színskálára 1x felkent /Ár: 1700.-/, CN gél lakk pen00 clear ÚJ, Bontatlan /1800 FT/ vagy csere érdekel színes gél lakkra! Díszítéshez, építéshez használható porcelános 6-os ecset ÚJ /1500 Ft/-Bőszecset, CN easy off white 5ml zselé ÚJ /2000 Ft/, Moyra expert akrilok: 2-es,18-as 25-ös színkódúak -egyszer használt /500/db/Képet tudok küldeni!Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a CN-es kötények közül van-e valamelyiknek első zsebe? A webshopban a képeket egyiken sem látok, pedig úgy tudtam, hogy valamelyiken van. Köszi :)
Strasszos loncnak is van.
Sziasztok! Eladnám a következőket: -140 db-os Crystal Nails szimpla manikűr tip (fehér), kb 10 db hiányzik belőle, 1 emberen próbáltam ki. 1400 ft -1 db új fekete műkörmös bőrönd 35,5 x 23 x 25 cm 13.000 ft -1 db Crystal Nails eszközfertőtlenítő box (merülős), soha nem volt még használva, 1500 ft -1 db Extrasol bőrvágó olló, nemrég volt élezve! 1600 ft -1 literes Baridez utántöltő, tele 1300 ft -1 db ujjvédő tekercs, tele 200 ft -1 db kétvégű pontozótű 300 ft -1 db mini bőrfeltoló-kaparó 600 ft kiralyagnes26@gmail.com
Sziasztok!Érdekelne UV lámpa 36W-os,porelszívós kéztámasz és asztali lámpa.Fényképet ha lehet küldjetek +az árat.Személyesen Debrecen és környékén tudom átvenni vagy postán. Elérhetőség: kov.brigitta82@gmail.com
Vennék manikűr táskát, lehetőleg amibe az UV lámpa is belefér, kéztámaszt porelszívóst, manikűr asztalt. Fényképet, árral a julia76@freemail.hu-ra szeretnék kérni. Személyesen szfváron tudom átvenni, vagy postán. Köszi-
Timi, Zsuzsa, köszönöm :)
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8-10ft/db (14 féle),tipek,körmös újságok,matricák,jégfóliák képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com