2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kriszti vagyok a Pille szalonbó. Sziasztok kedves lányok !Eladó lenne egy paraffingép 1.5 kg vanília illatú parafinnal van tele. Kétszer használtam Rózsszín a tető és fehér színű a gép. 6000 Ft e-mail: pilleszalon@gmail.com
Szia! Esetleg privátban tudnál képeket küldeni? Amugy milyen márka? Köszi alexa.xandra@gmail.com
Szia! Engem a színes zselék érdekelnének. Tudnál képeket küldeni róluk? Előre is köszönöm! mtimike30@gmail.com
Sziasztok. Diamond nails COVER gél eladó. 15 gr. Nagyon szépen fed (natúr színű), nem azért adom el , mert nem vagyok megelégedve vele, hanem azért, mert "hülye" fejemmel betankoltam, de rájöttem, hogy nem kell ennyi. Ezért 9 db-ot eladnék. Eredeti ára 2990:- ÉN 2300.- ÉRT ÁRULNÁM DARABJÁT. ha valaki elviszi egyben + kedvezmény kagylodisz@gmail.com
Nincs valamelyikőtöknek véletlenül moonbasa géllakhoz tartozó biztonsági adatlap? kaptam néhányat és addig nem merem bevinni az üzletbe......
megvárom hátha van valakinek. Amúgy mennyiért adták ott?
Sziasztok. keresek uv lámpát 4x9 eset olyat ami a crystalnál van fekete meg rózsaszín, nem baj ha más márka csak olyan legyen. nonoci@maffia.hu
Szia! Ha nem találsz máshol akkor nézd meg az Ázsia Centerben Budapesten ( ott van egy speciális körmösbolt a földszinten a régebbi épületben), én ott vettem egy pinket 1 éve...
Sziasztok! Szeretném eladni a Pearl Beutyba vásárolt szürke asztali lámpámat 9000 Ft-ért. Garanciális 2013.05.06-ig. Asztalra erősíthatő, összecsukható, flexibilis. 4-5 alkalommal használtam. (Szereltem az asztalra.) 20W-os energiatakarékos hidegfényű izzó van benne. Érdeklődni: katinails@freemail.hu
Sziasztok. keresek uv lámpát 4x9 eset olyat ami a crystalnál van fekete meg rózsaszín, nem baj ha más márka csak olyan legyen. nonoci@maffia.hu
Sziaszztok! Mystic N. Bulider pink 15g-os zseléeladó 2000ft. Mystic N. színes zselék 6szín 700ft/db. Cn easy off 1500ft. Ez flow porcelán próba készlet,bontatlan ez flow liquiddel 14ml a porok 3g. Ez flow átlátszó sablon 500db 2000ft. Eszközfertőtlenítő 1000ft Reszelők vékony fa,és banán reszelő 100ft/db. Díszítők:csillámpor,konfetti,műanyag díszek,virág,szív,kör,gumidíszek,strasszkővek 150-200ft Üres tiptartó doboz 100ft,üres tégely 30ft,kötartő tárcsa kicsi és nagy 150,250ft,kéztámasz,lábujjszétválasztó szivacs 60ft/db. Érdeklődni:bbarbi78@gmail.com
Sziasztok! Eladó 1 crystal nails JD 700 -as csiszológép nagyon keveset használt 12.000.-,proxxon mini rózsaszín csiszológép adapterrrel 12.000.-,porelszívós kéztámasz 5000.-,perfect nails géllakkok 15 ml-esek ujak 2000.-. bodismarika15@gmail.com