2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok kedves lányok: az előre díszített tipes készleteket, leszállítom 1500 Ft-ról, 800 Ft/készletre. A teljes áruk egyébként 1830 Ft volt. Természetesen bontatlanok. Ennek oka a helyigény, és már tényleg nem tudok tőlük pakolni. Ezek alkalomra is jók, nagyon dekoratívak, könnyen levehetők aki nem akar tartósan műkörmöt magának. A tip leoldódik sima tipoldószerben. Sziasztok.
Kedves Ildikó ! Rossz a fényképezőgépem, de a Moyra weblapján, és a Szilágyi ped man lapon mindent megtalálsz felnagyítva. A poszterek már elkeltek, a feltüntetett legújabb listámon lévő kellékek eladók. 2 oldalon vagyok szerintem Mézes Krisztina néven, pille szalon. Ott mindent felsoroltam. November 3-án Szia kriszti
Kedves Kati sajnos eladtam a paraffingépet. Sajnálom szia Kriszti
Krisztina vagyok pontosítok, mert helyesírási hibákat vétettem. Tehát eladó egy paraffingép tele vanília illatú 1.5 kg parafinnal. A teteje rózsaszín a géptest fehér. Kétszer használtam. Ára 6000 Ft
Szia Krisztina! Érdekelne a paraffin géped, ha még megvan! :) Képet szeretnék róla, illetve hogy postázod-e? Köszi Kati
Sziasztok. Eladó bontatlan csomagolásban 1 db Master UV gél extra bulder clear, 1 db Master UV gél whit, 1 db Master Nails 3 in primer, 1 db 100 db-os sablon. 6-os ecset, Master mails zselé fixáló. 1 UV lámpa. Minden terméket FÉLÁRON adom.
mennyiért adnád el???ez egy teljes kezdő csomag????
Sziasztok! Megválnék 1 db tökéletes állapotban lévő használt körte ülőkéjű, háttámlás, állítható magasságú, lábtartós nagyon szép pink rózsaszín munkaszékemtől. Újonnan 17-21 ezer között van, 10.000,- eladnám. Ezen kívül még van egy csavarhiányos pedikűr kezelőszékem. Klasszikus, nagyon szép állapotban. A szék állítható magasságú de a szék maga nem dönthető! A csavarhiány a lábtartó részénél van, én a magam részéről a végén nem is használtam csikóval helyettesítettem. A probléma orvosolható tényleg csak csavar kérdése. A lábáztató helye kialakított, de lábáztató maga nincs benne az árban. Újonnan 70 ezertől indul én a hiba miatt 40 ezerért szeretném eladni! Mindkét termékről szívesen küldök képet. Korrekt vagyok mindent meglehet velem beszélni :) Szállításban is tudok esetleg segíteni!
Sziasztk lányok! eladó lenne: 100 db-os tippkészlet:400Ft, 1 db gyöngyház színű zselé 5 gr Alfa nails márka.800Ft, ecsetmosó és tároló pohár:400Ft hozzá tisztító folyadék 100 ml:300Ft, 15 db-os vegyes ecsetkészlet díszítő ecsetekkel:1800Ft, 5 db-os: 600Ft, 3 db-os:500Ft, 1 db Moyra ékszerecset utazó macskaszőr zselés:500Ft, 1 db nyest ecset porcihoz utazó:500Ft, csillámporok:200Ft/db 23 féle szín, Díszítőkellékek: tárcsában: 1800 strasszok,sokféle flitter, gyöngyház jégfólia törve, 3d virágok, kék és fehér virágog, stb., keverőpalatta:200Ft, 2 db pontozó és tű végű szerszám. 600ft/db az egyik csak pontozó kétféle pontmérettel és Moyra rózsaszínű, a másik fémből rozsdamentes pontozó és tű S Szilágyi féle, 3 db porcelán kistégely liquidhez: 500Ft/db, előre díszített tipes szettek. 1500Ft/db.
Pedikűr széket vásárolnék.
Sziasztok! Eladó egy 5 ml-es Crystal Nails Cover Pink körömágyhosszabbító zselé, tele van. 1500 ft, vagy cserélném színes porcelán porra. kiralyagnes26@gmail.com
Sziasztok! Eladó 1 crystal nails JD 700 -as csiszológép nagyon keveset használt 12.000.-,proxxon mini rózsaszín csiszológép adapterrrel 12.000.-,porelszívós kéztámasz 5000.-,perfect nails géllakkok 15 ml-esek ujak 2000.-. bodismarika15@gmail.com
Sziasztok!Már csak a Jd 700-as és a géllakkok vannak meg 2 perfec nailses és 1 pearl rózsaszín...Akit érdekel írjon .bodismarika15@gmail.com