2025. május 18. - Erik, Alexandra, János napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladnám pedikűrös csikómat ami egyben van az ülőrésszel mellé pedikűrös áztató tál.Van régebbi uw-lámpám körömlakjaim,újságjaim.
ja és nonoci@maffia.hu címre lehet írni.
SZiasztok. keresek köröm magazinokat. illetve van 2db új uv csövem. az én lámpámba nem lett jó. 36W lámpába való
Sziasztok, csiszolofejeim eladoak, henger Cristal karbid 1 db, es l db Diamond kugli karbid. Tartaleknak vettem, de belätom, csak rakosgatom. 2000 ft /db kovactun@freemail.hu
Sziasztok: Eladó bontatlan teljesen új: Géllakkok mostani választéka. Potom 900 Ft/db áron. Fényzselé.800 Ft, Moyra honlapon megtalálhatók a színek száma. Eladó még fixáló:400, Ft új, Primer:500 új, Vízelvonó:300 Ft negyede használt. Színek: 03,05,06,09,12,17,19,41,44,105, és eladó lenne még 1 db Alfa Nails géllakk 15 ml-es Pink rózsaszín:1300 Ft. (szilágyi ped man honlapon van.) Sziasztok. Pilleszalon@gmail.com
Sziasztok! Megválnék 1 db tökéletes állapotban lévő használt körte ülőkéjű, háttámlás, állítható magasságú, lábtartós nagyon szép pink rózsaszín munkaszékemtől. Újonnan 17-21 ezer között van, 10.000,- eladnám. Ezen kívül még van egy csavarhiányos pedikűr kezelőszékem. Klasszikus, nagyon szép állapotban. A szék állítható magasságú de a szék maga nem dönthető! A csavarhiány a lábtartó részénél van, én a magam részéről a végén nem is használtam csikóval helyettesítettem. A probléma orvosolható tényleg csak csavar kérdése. A lábáztató helye kialakított, de lábáztató maga nincs benne az árban. Újonnan 70 ezertől indul én a hiba miatt 40 ezerért szeretném eladni! Mindkét termékről szívesen küldök képet. Korrekt vagyok mindent meglehet velem beszélni :) Szállításban is tudok esetleg segíteni!
Szia Diána! Küldenél fotót a pink székről? bankapiroska@citromail.hu köszi!
Sziasztok! Gurulós körmösböröndöt vennék sürgősen ! bankapiroska@citromail.hu Köszi!
Sziasztok! Megkímélt állapotban lévő 36w-os uv lámpát keresek sürgősen! pal.angela.bobe@gmail.com Köszi!
Sziasztok,egyetlen alkalomra lenne szükségem csiszológépre (kb. másfél órára,Budapesten),tudtok -e bérlési lehetőségről,vagy van-e egyéb ötletetek erre vonatkozóan? Jövő szombatra kellene,NAGYON-NAGYON fontos,és hálásan megköszönöm az ötleteket!! :)lazarjudy@gmail.com, Judit
Sziasztok! BUSCH frézert keresek lehetőleg ne túl drágát. cseva@netform.hu címre írj, ha van eladó neked. Köszönm