2025. július 6. - Csaba, Mária napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.11.14 - 08:46
EDNAils
Válasz Erdélyi Diána - 2012. november 4., vasárnap 14:44 üzenetére

Sziasztok! Megválnék 1 db tökéletes állapotban lévő használt körte ülőkéjű, háttámlás, állítható magasságú, lábtartós nagyon szép pink rózsaszín munkaszékemtől. Újonnan 17-21 ezer között van, 10.000,- eladnám. Ezen kívül még van egy csavarhiányos pedikűr kezelőszékem. Klasszikus, nagyon szép állapotban. A szék állítható magasságú de a szék maga nem dönthető! A csavarhiány a lábtartó részénél van, én a magam részéről a végén nem is használtam csikóval helyettesítettem. A probléma orvosolható tényleg csak csavar kérdése. A lábáztató helye kialakított, de lábáztató maga nincs benne az árban. Újonnan 70 ezertől indul én a hiba miatt 40 ezerért szeretném eladni! Mindkét termékről szívesen küldök képet. Korrekt vagyok mindent meglehet velem beszélni :) Szállításban is tudok esetleg segíteni!

Bocs az előbb lemaradt a cím : csedna@upcmail.hu

2012.11.14 - 08:44
EDNAils
Válasz Erdélyi Diána - 2012. november 4., vasárnap 14:44 üzenetére

Sziasztok! Megválnék 1 db tökéletes állapotban lévő használt körte ülőkéjű, háttámlás, állítható magasságú, lábtartós nagyon szép pink rózsaszín munkaszékemtől. Újonnan 17-21 ezer között van, 10.000,- eladnám. Ezen kívül még van egy csavarhiányos pedikűr kezelőszékem. Klasszikus, nagyon szép állapotban. A szék állítható magasságú de a szék maga nem dönthető! A csavarhiány a lábtartó részénél van, én a magam részéről a végén nem is használtam csikóval helyettesítettem. A probléma orvosolható tényleg csak csavar kérdése. A lábáztató helye kialakított, de lábáztató maga nincs benne az árban. Újonnan 70 ezertől indul én a hiba miatt 40 ezerért szeretném eladni! Mindkét termékről szívesen küldök képet. Korrekt vagyok mindent meglehet velem beszélni :) Szállításban is tudok esetleg segíteni!

Szia Dia, tudnál küldeni képet a pedikürös székről meg a hibáról, persze ha még megvan. Köszi Edna

Molnárné Kriszti - Válaszolok
2012.11.14 - 06:46
Molnárné Kriszti - törölt felhasználó

Sziasztok! Eladók még: legfrissebb Nails pro újságok lakktartók Orly Opi Manhattan CN ....stb márkás lakkok pedi lábtartó kígyóbőr manitál Érd: Hkrissz@mailbox.hu nem itt! Kérésre küldök képeket

2012.11.14 - 06:30
Szoboszlai Anita

Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8-10ft/db (14 féle),tipek,matricák,jégfóliák képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

Mézes Krisztina - Válaszolok
2012.11.14 - 01:36
Mézes Krisztina - törölt felhasználó

az előző levelemhez még annyit fűznék hozzá hogy az építő zselé és a moyrás géllakkok is bontatlan új állapotban vannak senki nem használt semennyi sem belőlük. ja és eladó egy fifáló folyadék kicsit használt: 300 Ft Sziasztok Kriszti

2012.11.14 - 01:27

Bocsi nem írtam árakat a Moyra építő zselé 1800 Ft bolti ára:3290. a Moyra poszterek 500 Ft/db bolti ár:1000 Ft. Moyra Géllak 900 Ft/db bolti ár:2270 Ft. AlfaNails pink géllakk:900 Ft sziasztok Kriszti pilleszalon@gmail.com

2012.11.14 - 01:23

Eladó: 15 gr. Moyra építő zselé Diamond Pink színű, 3 db géllakk: színek kódja:05,12, csillámos rózsaszín, és 1 db 15 ml pinkrózsaszín Alfa Nails márka. Moyra honlapon, és a szilágyi ped man honlapon megnézhető. Eladó: 2 db moyra nagy faliposzter 70x100 Cm-es 1. piros virágok között női arc és lakkokat hirdet, 2. Kék háttérrel női arckép 2db kiömlő arany és kék flitteres üveggel.

2012.11.13 - 23:04
Tarjáni Katalin

Sziasztok! Szeretném eladni a Pearl Beutyba vásárolt szürke asztali lámpámat 9000 Ft-ért. Garanciális 2013.05.06-ig. Asztalra erősíthető, összecsukható, flexibilis. 4-5 alkalommal használtam. (Szereltem az asztalra.) 20W-os energiatakarékos hidegfényű izzó van benne. Érdeklődni: katinails@freemail.hu

2012.11.13 - 18:22
Cs. Tímea

Sziasztok! Eladó CN gel lac pen9 (gyöngyház rózsaszín) színskálára 1x felkent /Ár: 1700.-/ vagy csere érdekel színes gél lakkra! Díszítéshez, építéshez használható porcelános 6-os ecset ÚJ /1500 Ft/-Bőszecset, Moyra expert akrilok: 2-es,18-as 25-ös színkódúak -egyszer használt /500/db/Cn builder clear 1 zselé, teljesen Új, bontatlan /7150.-/,Cn easy off white zselé Új /2000.-/ Képet tudok küldeni!Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com

Papp Alexandra - Válaszolok
2012.11.13 - 14:15
Papp Alexandra - törölt felhasználó
Válasz Dóri - 2012. november 12., hétfő 19:59 üzenetére

Műkörmös ASZTAL ELADÓ, új nem használt! tudok képet küldeni, érdeklődni: sajtidorka@gmail.hu

Szia!Érdeklődnék,hogy mennyibe kerül az asztal?Előre is köszönöm a válaszod!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár