2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
MŰKÖRMÖS ASZTAL ELADÓ ! TELJESEN ÚJ, NEM HASZNÁLT ! kÉET TUDOK KÜLDENI ! ÉRD: sajtidorka@gmail.com
Szia! Mennyiért adod az asztalt? köszi
MŰKÖRMÖS ASZTAL ELADÓ ! TELJESEN ÚJ, NEM HASZNÁLT ! kÉET TUDOK KÜLDENI ! ÉRD: sajtidorka@gmail.com
A Moyra építőzselének kihagytam az árát elnézést 1800 Ft Kriszti
Sziasztok Eladó Moyra építő zselé diamond pink színű, de könnyű vele dolgozni, jól terül. Bolti ára: 3290 Ft , Moyra poszterek is eladók falra. Két mutatós női arcokkal, piros virágokkal az egyik a másik kék színű háttérrel kiömlő flitterek arany és kék. sziasztok Kriszti pilleszalon@gmail.com
Érdekelnének a Nails pro Újságok.
Sziasztok! Szeretnék pedikűrszéket vásárolni, jó állapotút. jordaki.adrienn@freemail.hu
Nekem van ha gondolod tudok küldeni képet
Sziasztok! Vennék jó állapotú pedikűr csikót, fém bőröndöt.
Szia én eladom a pedikűrös csikomat egyben ülőkével hófehér ha gondolod képet tudok küldeni.
SZia érdekelnének az újságok
06209914994
Sziasztok! Eladó! - Crystal Nails transparent pink porcipor 17g kb 1g hiányzik belőle - Crystal Nail 007-s fekete zselé 5ml - Crystal Nails Builder pink II 15ml kb 2ml hiányzik belőle - Crystal Nails Short 0-ás ecset az új kiadás - Crystal Nails tüskés tip oldó bontatlan - Tama fehér porcipor 30g kb 2-3g hiányzik belőle - Manikűr tál -Tip Érdeklődni a hedinails@gmail.com e-mail címen! Köszönöm
OPI Microbond átlátszó és rózsaszín zseléimet cserélném CN körömágyhosszabbító zselére és csillámporokra. Érdeklődni e-mailben: maczko1973@gmail.com