2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Cn-es türkiz zöld alíg használt körmöstáska eladó.9000ft.06209346696.
Szia! Megvan még a táska? Milyen a mérete? közepes vagy nagy? tudnál képet küldeni?
Sziasztok!Eladó egy Cn -es JD 700-as csiszigép,keveset használt 12.000.-illetve Cn,Pn színes zselék olcsón.Képet tudok küldeni. bodismarika15@gmail.com
Sziasztok! Eladó pár Crystal Nails-es és IBD-s zselém,az ok,már nem dolgozom. A zselék elvihetők egyben,1.2500Ft helyett 10.000Ft-ért,vagy darabokban a megjelölt árakon. Postázni is tudom,természetesen postaköltség ellenében. Érdeklődni kizárólag telefonon:06-30-375-80-44-es számon lehet,ha nem veszem fel,vagy ki vagyok kapcsolva,akkor dolgozom.Írj egy SMS-t és visszahívlak. 175-ös Irizáló-metál pink 5ml 1000Ft (félig van) 263-as Chameleon gel 1000Ft 5ml (félig van) 902-es Opál zselé 2000Ft 5ml (nem használt) 300-as Neon zöld 1000Ft 5ml (félig van) Top Shine 5ml színes zselék Metal Rose 5ml 1000Ft (félig van) Metal Pink 5ml 1000Ft (félig van) IBD Builder Gel-Ultra White 14ml 3000Ft (nem használt) IBD Builder Gel-Ultra White 14ml 2500Ft (egyszer használt)
Sziasztok! Eladó CN manikűr tip-et keresek. Ha lenne valakinek írjon : nemo80@citromail.hu Köszönöm!
Sziasztok! Keresek mozaik tipet. Kérlek, segítsetek! Türelmetlenül várom! :-) Szép estét! Üdv.: Hugika
Szia! Nekem van, ha még aktuális -itt tudsz elérni :) tejcsoki4@gmail.com
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8-10ft/db (14 féle),tipek,hello kitty-s matricák,jégfóliák képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Eladó UV lámpám UFÓ tipusú kétszer használtam 2-2órát. Fehér színű tecnikailag műszakilag kiváló állapotban 2x9 Wattos két fénycsöves. Mivel magas állású ezért előnye hogy láb is belefér. 6000 Ft az ára Bolti: 9800 Ft volt. Képet sajna rossz gépem miatt nem tudok most küldeni totál káros lett. pilleszalon@gmail.com
Tudnál képet küldeni és árat? Köszönöm!
Szia Ildikó ! Küldesz egy e mail címet? Köszi Zsuzsa
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Az Elite Cosmetix Crystal Nails tanfolyamára járok. Kézápoló és lábápoló szakmára. Ha valakinek megvan a vizsgákra a kidolgozott tételsor, szeretném elkérni. Sajnos időhiány miatt nem tudom kidolgozni a tételeket. Természetesen nem kérem ingyen, az árban megegyezünk.Segítségetek előre is köszönöm!
Szia! Megadod az email címed? :) Az enyém: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok!Eladók a következő vadonatúj és alig használt eszközök és alapanyagok: CN fekete vagy fehér vékony ecsetes díszítő, új - 500,- / db, CN 506 Pinky körömlakk,15 ml, új - 500.-, CN Ferrari piros körömlakk, 15 ml, új - 500,-, CN Cuticule remover, 15 ml, új - 500,-, CN Top Shine Gel, 15 ml, kb.5x használt - 3.000,- somogyi_kriszti@t-online.hu