2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Keresek nagy fémbőröndös műkörmös táskát olcsón!!Köszi!!
Szia!az obiban van 6000 Ft-ért,igaz szerszámosnak hirdetik,de szerintem egy pasi nem fog pink vagy rózsaszín szerszámost venni.ugyan úgy néz ki,mint a CN-es nagy fém börönd,de olcsóbb.
Sziasztok! Eladó egy teljesen új Crystal Nails Salon Drill csiszológép!Az idén 10.29-én vettem,bedugtam és működik :) én rájöttem,hogy ez nekem nem megy és nincs is rá időm,így a géptől ís megválnék! Ára: 17.000 Ft, képet tudok küldeni,kérlek ne ide írjál,hanem a nico33@freemail.hu címre vagy elérsz a 06-20-25825-22-es számon!
Szia Ági ! Igen megvan.
Tudnál róla egy képet küldeni az agi.tamasi@gmail.com-ra? Előre is köszi!
Sziasztok! van egy csomó eladó CN-es termékem, listáért írjatok mailt mert sok minden van, zselék, porci porok, bőrolaj, táska kicsi, lámpa, kagylólapok, csillámporok... kocsisne.i@gmail.com
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8-10ft/db (14 féle),tipek,hello kitty-s matricák,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Az előzőekhez plusszban: JD 700-as csiszológép: 12000 Ft Travel Drill csiszológép: 8000 Ft Salon Drill csiszológép 17000Ft Extreme Drill a szögletes adapteres 38000Ft Slim lámpa: 4500 Ft A gépek, nem használtak! Érd.: szmarianna71@gmail.com
Szia! Írtam emailt küldenél képet! Köszi!
Megvan még?
Szia Ági ! Igen megvan.
Eladó pedikűrhöz lábtartó! Ez az állítható magasságú, masszív fém lábtartó bármilyen székkel együtt használható. Állítható magassága miatt mind a vendég, mint a műkörmös szakembernek kényelmes pozíciót biztosít. Érdeklődni itt, vagy az xxilda89@citromail.hu email címen lehet, valamint eladó 2*9W UV lámpa (csövet kell csak benne cserélni)
Szia, megvan még a lábtartó?
Sziasztok ! Eladom vadi új pedikűr lábtámaszomat, 5000 ft ért.
Megvan még?
Manikűr-pedikűr szék tökéletes állapotban van. állítható ülés magassággal. A magassága csavarva állítható. Fejtámlája magassága állítható, vagy kivehető. Háttámlája alul zipes, tehát gondolom könnyen cserélhető a műbőr kárpit, ha valamikor szükséges lesz. (nekem két funkciós volt! Pedikűr és manikűrszék is volt egyben! Mivel akár 44 cm-re is le lehet csavarni, így befér a manikűr asztal alá is!!!) 12500 -. - sárga pedikűrcsikó: állítható a magassága, dönthető a szöge. becsavartam fóliába, hogy ne színeződjön el, vagy ne rongálódjon meg. nagyon szép állapotban van! 12500 -. egyeztetés alapján megtekinthető. Postázását a terjedelme miatt nem vállalom, ezért csak személyesen vihető el. Ha mindkettőt viszed megegyezünk! képeket a cseva@netform.hu címről tudok küldeni
Szia!Érdekelne mindkettő,ha még aktuális a dolog. Képet tudnál küldeni az agi.tamasi@gmail.com-ra? Előre is köszi