2025. július 27. - Olga, Liliána, Natália, Pantaleon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Írtam emailt küldenél képet! Köszi!
szia!tudnál képet küldeni?alexandra.papp2@freemail.hu!
Szia!az obiban van 6000 Ft-ért,igaz szerszámosnak hirdetik,de szerintem egy pasi nem fog pink vagy rózsaszín szerszámost venni.ugyan úgy néz ki,mint a CN-es nagy fém börönd,de olcsóbb.
Köszönöm szépen a segítséget :)
Sziasztok! Műkörmös asztalt keresnék.Olcsón!! Köszi!:) Ha valaki tud legyetek szívesek írjatok:eeeeeee7@citromail.hu
Sziasztok CN Fly-brill F13 szines zselét keresek! Pesten szekkri76@freemail.hu
Sziasztok!Használt csiszológépet vennék!Ha vk tud kérlek írjatok a snoopy-21@freemail.hu-ra!Köszike
Van pár eladó 30 ml-es OPI zselém. OPI Microbond MicroSculpture gel átlátszó 4 db és egy rózsaszínű. Ezeknek ára jelenleg 9000-10000 Ft között van. Én 3500,- Ft-ért odaadom. Ezen felül van OPI Microbond MikroVeneer Overlay gel 3 db ezekért is 3500,- Ft-ot gondoltam. Akit érdekel írjon e-mailomra: maczko1973@gmail.com.
3 D szines zselét vásárolnék....elsőkörben: fehér, fekete, piros ami érdekel.. köszönöm!
1 éves Crystal Nails-es Prof drill csiszológép eladó, a pedálja nem működik, szervizbe kell vinni, pár ezer Ft-ért megcsinálják, de nekem nincs időm rá. Fejek nélkül adom, dobozában. Irányár: 6000 Ft (új ára 28 800) szervizes költségekkel is megéri, így egy kezdő is dolgozhat profi géppel. érd.: nausica.nails@gmail.com
bocsánat, elírtam...8000 Ft
1 éves Crystal Nails-es Prof drill csiszológép eladó, a pedálja nem működik, szervizbe kell vinni, pár ezer Ft-ért megcsinálják, de nekem nincs időm rá. Fejek nélkül adom, dobozában. Irányár: 6000 Ft (új ára 28 800) szervizes költségekkel is megéri, így egy kezdő is dolgozhat profi géppel. érd.: nausica.nails@gmail.com
Sziasztok! A porci porjaim elkeltek, de van még 2 db CN teli 40 ml liquid 1700ft/db, 6-os porci ecset a tanfolyamon használt 500 ft, UV liquid 40ml félig van 1000 ft. Érd.: melykuti.zita@indamail.hu-n lehet.