2025. június 4. - Bulcsú, Kerény, Kerubin napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok,gél lakkokat,színes zseléket,porcelánokat,liquidet és előkészítő folyadékot keresek,olyan is jó lenne ,amibe egy kicsi van.E-mail címem: pedi55@freemail.hu
ELADÓ! CN cover x porcelán por28g-több mint félig-1600ft PerfectNails cover körömágyh.15ml-félig-1500ft BB akvarell festék 24es-1szer használt-500ft CN gél lakk 13-as szin,kb 3/4 van15ml-2200ft ORLY gumis alapozó lakk7,5ml-kb0,5ml hiányzik-600ft CND átlátszó sablon 100db- 500ft CN flex olló- 800ft BB porcelán ecset 6#- 1000ft Moyra zselés ecset 6#- 900ft Sziluett sablon ezüst,arany -500ft(2db) Szarvasbőr polítozó -700ft Piros pigment por- 300ft kép az albumban!
Sziasztok! Eladó dolgaim: Csillámok,díszítők vegyesen (képet tudok küldeni) Tipek dobozban (karvaly,és egyenes) Proxxon csiszológép adapterrel,befogó szárakkal ajándék fejekkel(keveset használt,itthoni hobbi körmözésre volt használva) képeket mindenről tudok küldeni érdeklődni : wivi01@vipmail.hu
Szio.Érdekelne a csiszologép.Persze ha meg meg van.És mennyiért adod.Köszi:)
Fekete swarovski követ keresek! kocsisne.i@gmail.com
ELADÓ!!!!!!! Asztallaphoz rögzíthetõ, flexibilis szárú asztali lámpa. Az asztalhoz rögzítve sokkal helytakarékosabb, és nem zavaró a mindennapi munkában. 20W-os, hidegfényû fénycsõvel a szemkímélõ munkához. """8 HÓNAP GARANCIÁVAL""!!! 9.000,-ft+posta!
Szia Tündi! Tudsz képet küldeni a lámpáról? bauancsa@gmail.hu. Előre is köszi.
sziasztok! Nem tudjátok hogy hol lehet venni a legolcsóbban körömcsiszoló gépet?Nem használtat..Köszönöm
nekem van egy eladó egyszer használtam, amíg kipróbáltam én egy nagyobb teljesítményüt szeretnék ezért adom el CN-nél vettem Salon Drill csiszológép beszorítós-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3000-20.000 fordulatszámmal, lábpedálkapcsolóval!6 fej és 5 gyűrű ajándékba (7000 Ft értékben)! ára: 18.000 Ft (bolti ár 21.900 Ft lenne) Budapesten bárhol személyes átadással! érdeklődni szalkotimi@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy kb 1 hónapot használt elegáns íves porelszívós kéztámasz. Hibátlan, megkímélt állapotban van. CN-nél vettem 12.900-ért, 9.000-ért adnám, budapesti átvétel, vagy postával 10.000. kiralyagnes26@gmail.com
Szia ha érdekel 7000 ft ot adnék érte ???
Salon Drill csiszológép beszorítós-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3000-20.000 fordulatszámmal, lábpedálkapcsolóval!Csak egyszer használtam, míg kipróbáltam! semmi gond nincs vele csak én egy nagyobb teljesítményüt szeretnék:) 6 fej és 5 gyűrű ajándékba (7000 Ft értékben)!ára: 18.000 Ft (bolti ár 21.900 Ft) Budapesten bárhol személyes átadással! érdeklődni szalkotimi@gmail.com
Salon Drill csiszológép beszorítós-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3000-20.000 fordulatszámmal, lábpedálkapcsolóval!Csak egyszer használtam, míg kipróbáltam! 6 fej és 5 gyűrű ajándékba (7000 Ft értékben)!ára: 18.000 Ft (bolti ár 21.900 Ft) Budapesten bárhol személyes átadással! érdeklődni szalkotimi@gmail.com
Szia érdeklődnék mi az utolsó ára !!!!
Szia Rita! utolsó ár 17.000 Ft , sajnos ettől többet nem tudok engedni, mert így is jóval áron alul adom! ha a továbbiakban érdekel a részleteket megbeszéljük írj mailt szalkotimi@gmail.com