2025. június 20. - Rafael, Dina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
SZiasztok!Mindenkinek szép napot!Engem érdekelnének CN termékek olcsón, esetleg brill bird is másodkézből.pl.builder gél,színes gél,gél lakkok, ecsetek,előkészítő folyadék,műkörmös asztal,pedikűr szék, uv lámpa stb.jövő héten leszek M Magyarországon ha esetleg Debrecen,vagy vonzáskörzetében vagy,személyesen is letudjuk bonyolítani az üzletet.köszönöm,email címemen elérhető vagyok,v.olasz tel.számot tudok adni.Ha esetleg képeket tudsz küldeni annak nagyon örülnék.ciao
ja ismét én,email címem:dolcevitazkrm69@gmail.com
SZiasztok!Mindenkinek szép napot!Engem érdekelnének CN termékek olcsón, esetleg brill bird is másodkézből.pl.builder gél,színes gél,gél lakkok, ecsetek,előkészítő folyadék,műkörmös asztal,pedikűr szék, uv lámpa stb.jövő héten leszek M Magyarországon ha esetleg Debrecen,vagy vonzáskörzetében vagy,személyesen is letudjuk bonyolítani az üzletet.köszönöm,email címemen elérhető vagyok,v.olasz tel.számot tudok adni.Ha esetleg képeket tudsz küldeni annak nagyon örülnék.ciao
szia ismerem ezt a gépet mennyi lenne az utolsó ára ???? garancia stb megvan hozzá ??
ez az ára! 15.000 FT 21900 Ft a bolti ára én egyszer használtam mikor kipróbáltam. teljesen új! Sajnos a számlám már nincs meg vagyis a könyvelőnél van! garancia gondolom 1 év van rá a CN-nél! de ha szeretnéd akkor visszakérem a számlát a könyvelőtől, csak az a baj hogy akkor több tételt vettem és nekem az elszámolásra került!privibe írj ha érdekel szalkotimi@gmail.com
Eladnám CSISZOLÓGÉPemet, nagyon keveset használt, és kitűnő állapotban van. Digitális kijelző, pedál. 6 csiszolófej + 5darab gyűrű. Eredeti ár: 20 900Ft Én 15 ezerért megválok tőle. Alkuképes!! Diamond nails-es Builder Clear Gel ZSELÉmet eladnám 30g-os. TELJESEN TELE VAN!! Eredeti ár: 5000 Ft Én 3400 Ft-ért megválok tőle. Alkuképes!! ÉRDEKLŐDNI: vighcsillag@gmail.com
Eladnám CSISZOLÓGÉPemet, nagyon keveset használt, és kitűnő állapotban van. Digitális kijelző, pedál. 6 csiszolófej + 5darab gyűrű. Eredeti ár: 20 900Ft Én 15 ezerért megválok tőle. Alkuképes!! Diamond nails-es Builder Clear Gel ZSELÉmet eladnám 30g-os. TELJESEN TELE VAN!! Eredeti ár: 5000 Ft Én 3400 Ft-ért megválok tőle. Alkuképes!!
Sziasztok!Keresek eladó kis kugli fejet, lehetőleg Crystal Nails-es legyen, jó áron.Előre is köszönöm!
PEDÍKŰRÖSÖK FIGYELEM! ÚJ Lábtartó eladó 9900.- legalacsonyabb fokozata 45cm és a legmagasabb fokozat 95cm. Stabil, KOR rozsdamentes rúddal, fehér műbőr párnával, fehérre színterezett ( műanyag bevonatos láb, NEM KOPIK , mint a festék) érdeklődni: 06 20/3328584 telefonszámon..kérésre küldök képet ... TÉNYLEG NAGYON SZUPER
Sziasztok! Szeretném eladni a következőket: Érdeklődni a 84.anita@gmail.com email címen lehet, képet is tudok küldeni. Profi műköröm / TIP 100 db (bontatlan): 900 Ft,Profi műköröm / TIP 500 db (bontatlan): 2500 Ft Színes zselé- Perfect Nails 5 ml (használt, félig van, piros csillámos): 400 Ft köröm matricák: 150 Ft/db Perfect Nails Cream Beige Gel - körömágyhosszabbító zselé, 30g (bontatlan)3500 Ft Perfect nails flexi led extra pink gél- 15 gr (bontatlan) 2000 Ft, új Perfect Nails köröm polisher (4oldalú):400 Ft, új PN SZÍNES POROK 5 ml-es:800 Ft (pastel pink, pastel green, mangó), PN Flexi led Mauva 5 ml: 800 Ft, Crystail Nails One Move II. ecset: 1400 Ft, Crystail Nails gél lakk 41-es peach: 2500 Ft, új Moyra körömlakkok: 300 Ft/db (64-es, 84-es,42-es), új Moyra excellence kalciumos körömesrősítő: 400 Ft, új Elite Cosmetix Nails polish removal pen+ 3 db pótfej: 800 Ft, új Orly körömlakkok: 1500 Ft/db (az alábbi színekben: 40002, 40570, 42471, 40463, 40664, 40083, 40487, zöld irrizáló), pedikűr kések: Spirit Nails 1000 Ft/db, Spirit Nails pedikűr ovális lencse, Spirit Nails pedikűr középvéső- mind rozsdamentes, Perect nails új Nail BOnding Cleanser 3 az egyben előkészítő olyadék 60 ml:1400 Ft, fehér porcelán por 30 gm!
szia.A cn 1mozdulat ecsetröl tudsz képet kitenni?Érdekelne!vagy csere nem érdekelne téged?köszi
Fekete swarowski követ keresek! kocsisne.i@gmail.com
Szia nekem van elado femtaskam ha gondolod.
Szia! Küldenél képeket? littlest.shop@gmail.com Mennyiért adnád? köszi