2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladnám CSISZOLÓGÉPemet, nagyon keveset használt, és kitűnő állapotban van. Digitális kijelző, pedál. 6 csiszolófej + 5darab gyűrű. Eredeti ár: 20 900Ft Én 15 ezerért megválok tőle. Alkuképes!! Diamond nails-es Builder Clear Gel ZSELÉmet eladnám 30g-os. TELJESEN TELE VAN!! Eredeti ár: 5000 Ft Én 3400 Ft-ért megválok tőle. Alkuképes!! ÉRDEKLŐDNI: vighcsillag@gmail.com
Sziasztok! Keresek Crystal clear porcelán port, lehet használt is! seresmeli@citromail.hu
Szia! A porcelán próba készletedet mennyiért adnád?
Sziasztok! Színes zseléket, géllakkokat keresek megvételre, nem baj, ha csak egy kicsi van benne, több darabot is, lehetőség szerint egy embertől :) Képeket és árat küldjetek légyszi az emailemre: homolyakrisztina@gmail.com Köszi Kriszti
Sziasztok! Eladnám az alábbi műkörmös termékeket: Alfa Nails Top Elix Clear zselé 10 g 1000 Ft, Diamond Nails No Lines tapadásfokozó 15 ml 500 Ft, Diamond Nails Nail prep vízelvonó 15 ml 500 Ft, Profinails 3in1 fehér gél lakk 9 g. 1000 Ft, Alfa Nails 7x12 cm-es nagy négyzetes háló dísz kék színben 200 Ft, Moyra UV Top Coat fedőlakk 10 ml 700 Ft, Alfa Nails arany sablon 2x10 db 500 Ft, 3 D körömdíszítő matricák 5 lap 150 Ft/db. Az anyagokat nem használtam, csak valamikor megvásároltam őket. Továbbiakban a varga-takacs@freemail.hu címen lehet érdeklődni, kérésre fotót is küldök.
Sziasztok! El szeretném adni a fehér,porelszívós kéztámaszom. Kb. 4x használtam. 12.000.-ért vettem,7000 .-ért odaadom. Pont ilyen,mint ez: http://www.kapos- shop.hu/images/ products/798-1.jpg Érdeklődni lehet: zsni@freemail.hu
Szia , helyileg hol található?
Sziasztok! Eladó bársonypor nagy kiszerelésű tégelyben (3,2cm)! Képeket tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
ELADÓ! CN cover x porcelán por28g-több mint félig-1400ft , PerfectNails cover körömágyh.15ml-félig-1400ft , BB akvarell festék 24es-1szer használt-500ft , CN gél lakk 13-as szin,kb 3/4 van15ml- 2000ft, ORLY gumis alapozó lakk7,5ml-kb0,5ml hiányzik-500ft , CND átlátszó sablon 100db- 400ft , CN flex olló- 800ft BB porcelán ecset 6#- 1000ft Moyra zselés ecset 6#- 800ft , Sziluett sablon ezüst,arany - 450ft(2db) , Szarvasbőr polítozó - 600ft , Piros pigment por- 300ft: kép az albumban!
Szia! Az átlátszó sablon érdekelne! Válaszodat a vecus.16@gmail.com ra várom! Üdv: Veca
72db-os diszitő szett csillámporokkal és flitterekkel! TELJESEN ÚJ! 6000ft-ért,ingyenes postaköltséggel!! Nézd meg a hirdetésben! http://aprod.hu/hirdetes/72-db-os-mukoromdiszito-csillampor-kaviar-flitter-kulonbozo-szinek-IDBylP.html
Szia!. A liqvid érdekelne ha nem UV re kötö! A választ a vecus.16@gmail.com ra küld légysziives. Üdv: Veca
Sziasztok! Eladó CN porcelán porok! -Slower Giga White 28gr(szinte teli),,,-Master Cover Pink X 28gr(kevés hiányzik belőle). Mindegyik 1700Ft/db. Érddeklődni a nagyniki05@citromail.hu email címen lehet! Képet is tudok küldeni! Niki