2025. július 8. - Ellák, Edgár, Eperke napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó egy új Perfect Nails gél lakk, 15 ml, 60-as szín: 2900 Ft. Érdeklődni: 84.anita@gmail.com-on lehet.
Sziasztok! Szeretném eladni a következőket: Érdeklődni a 84.anita@gmail.com email címen lehet, képet is tudok küldeni. Profi műköröm / TIP 100 db (bontatlan): 900 Ft,Profi műköröm / TIP 500 db (bontatlan): 2500 Ft Színes zselé- Perfect Nails 5 ml (használt, félig van, piros csillámos): 400 Ft köröm matricák: 150 Ft/db Perfect Nails Cream Beige Gel - körömágyhosszabbító zselé, 30g (bontatlan)3500 Ft Perfect nails flexi led extra pink gél- 15 gr (bontatlan) 2000 Ft, új Perfect Nails köröm polisher (4oldalú):400 Ft, új PN SZÍNES POROK 5 ml-es:800 Ft (pastel pink, pastel green, mangó), PN Flexi led Mauva 5 ml: 800 Ft, Crystail Nails One Move II. ecset: 1400 Ft, Crystail Nails gél lakk 41-es peach: 2500 Ft, új Moyra körömlakkok: 300 Ft/db (64-es, 84-es,42-es), új Moyra excellence kalciumos körömesrősítő: 400 Ft, új Elite Cosmetix Nails polish removal pen+ 3 db pótfej: 800 Ft, új Orly körömlakkok: 1500 Ft/db (az alábbi színekben: 40002, 40570, 42471, 40463, 40664, 40083, 40487, zöld irrizáló), pedikűr kések: Spirit Nails 1000 Ft/db, Spirit Nails pedikűr ovális lencse, Spirit Nails pedikűr középvéső- mind rozsdamentes, Perect nails új Nail BOnding Cleanser 3 az egyben előkészítő folyadék 60 ml:1400 Ft, fehér porcelán por 30 gm!
ÚJ, Műköröm asztal eladó! Képet tudok küldeni! Édr: sajtidorka@gmail.com
Sziasztok! Keresek Base Gel-t. Leginkább használt érdekel, amibe kevésvan,elösszőr ki szeretném próbálni,de ha több van benne az sem nagy gond. Ajánlatokat a következő e-mail címre várok: freshmeme@freemail.hu Köszönöm. Meme
Sziasztok! Eladó CN giga 907, 909, 902, 912 zselé. Képet tudok róla küldeni. Érdeklődni lehet: mary789@freemail.hu
Sziasztok! El szeretném adni a fehér,porelszívós kéztámaszom. Kb. 4x használtam. 12.000.-ért vettem,7000 .-ért odaadom. Érdeklődni lehet: zsni@freemail.hu
Sziasztok! Eladó sorba került a FITNAILS HORDOZHATÓ MUNKAHELY -em, az EREDETI olasz gyártmányú szürke-ezüst színű gép! A gép alkalmas otthoni és/vagy szalon használatra, a házhoz (is) járó szakembernek pedig nélkülözhetetlen, hisz nem kell külön-külön magával vinnie a különböző -a munkafolyamatok során nélkülözhetetlen- gépeket! :) RÉSZLETESEN: - kényelmes, párnázott kéztámasz - 4x9W -os UV lámpa (csövek nélkül postázom!!!) - időzíthető UV lámpa funkció: 90/120/150/180/210 perc, illetve végtelen funkcióra is állítható! - rendkívül erős porelszívó (180 köbméter/óra): 2 fokozatba állítható -a 2. fokozat még Téged is beszippant ha nem vigyázol! :) - manikűr áztató tálkák -könnyen tisztán tarthatóak, kiemelhetőek (szálmentes törlők tárolására is kiválóan használhatók!) - panel multi-funkció -a szakember erről a pultról egyetlen gombnyomással működtetheti a gép összes funkcióját! Súlya k.b.: 7,5kg Mérete k.b.: 50x44x26cm A GÉP MINDEN FUNKCIÓJA HIBÁTLANUL, RENDELTETÉS SZERŰEN MŰKÖDIK! A kéztámasz már az első hónap után megkopott, ezért applikáltam rá egy jól fertőtleníthető "huzatot", amire pluszban papírtörlőt használtam, amit minden vendég előtt cseréltem... A műszaki adatok a gyártó hivatalos honlapjáról valók! A gép használt, garancia nincs rá. Szombathelyen személyesen megtekinthető/átvehető, egyéb esetben előre utalás után postázom (postaköltsége: + 1.180Ft), UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖM! Az ára: 30.000Ft, komoly érdeklődőknek tudok képeket küldeni! NE ITT ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST, ÍRJ LÉGYSZÍVES MAILT: edina720@gmail.com -Köszönöm!
Eladó: XTREME RAPID lámpa, vásárlás ideje dec.17. 1 év Crystal garancia van rá, decemberi szülinapomra kaptam de én imádom a régi lámpám így ezt eladnám.19000Ft Akit érdekel hívjon, Pomázon átvehető a lakcímemen. 70-347-9339
ELADÓ!!!! Új 28-as CN Color Gel. Teljesen új, ki sem lett próbálva! nymerci@indamail.hu
Sziasztok! Eladó egy CN-es bordó óriás fémbőrőnd. Alig párszor használtam, megvan minden tartozéka. Októberben vettem, garanciás. Odaadom a számlát is. Szerencsére jó kis fix helyet találtam, így már nincs rá szükségem. :-) 30000,-ot szeretnék kapni érte. e-mail: gadacsil@freemail.hu Tel: 0620 248 6631