2025. július 26. - Anna, Anikó, Joakim napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Lila profi műköröm csiszológép eladó! kettő csiszoló gépem van és az egyik feleslegessé vált ezért adnám el! Keveset használt, nincs már garanciája! 15.000,- kocsisne.i@gmail.com
Sziasztok, caméleon és termo zseléket keresek akinek van kérem írjon!
Sziasztok ! Eladó: alfa nails alap tapadó zselé 10 g 1500 Ft, alfa nails körömágy hosszabbító 10 g 1500 Ft, 24 db óriási siletto tip 500 ft, alfa nails sablon 50 db 1000 ft, alfa nails lakk javító ceruza + 3 pótfej 400 ft, spiriti nails fehér porcelánpor 500 ft, lila, narancs porcelánpor (bontatlanok) 500 Ft/db, Spiriti nails uv liqvid 1000 ft, crystal nails neon fehér porcelánpor (bontatlan) 1000 Ft Érdeklődni: adacool@freemail.hu
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy ki segitene oktatni mükörmböl ? érdeklődni lacza15@freemail.hu lehet Köszi mindenkinek
Sziasztok! Vannak (no name) ecseteim újak! 200Ft/db áron! 500db 2mm ezüst kövek 250Ft/csomag! 2db porci porom van 200Ft/db (no name) Fekete hálóm nem a merev fajta 50Ft/db És rengeteg körmös cuccot tudok szerezni akit érdekel küldök linket, hogy miket és mennyiért tudok szerezni! Írjatok ide : d.eni@freemail.hu
Szia!! Engem az ecsetek érdekelnének, meg a link, amiket be tudsz szerezni!! Írnál nekem e-mailt!!?? címem: adacool@freemail.hu Köszönöm
Sziasztok eladó Spirit Nailses közepes fémbőrönd. Alig használt, nagyon szép, minden tartozékával. 18.000Ft 0630-357-4014
Sziasztok! Eladó egy CN-es bordó óriás fémbőrőnd. Alig párszor használtam, megvan minden tartozéka. Októberben vettem, garanciás. Odaadom a számlát is. Szerencsére jó kis fix helyet találtam, így már nincs rá szükségem. :-) 30000,-ot szeretnék kapni érte. e-mail: gadacsil@freemail.hu Tel: 0620 248 6631
Szia. Engem érdekelne a bőrönd. Tudsz küldeni képet? email:hotakmb@gmail.com Előre is köszi
Sziasztok! Körömdíszítő anyagok eladók 150ft/db.Csillámporok,hexagonok,szárított virágok,strasszok stb. Érdeklődni:bbarbi78@gmail.com
....
Szia! A pedi csikós ülőkét mennyiért árulod?
Sziasztok! Vannak (no name) ecseteim újak! 200Ft/db áron! 500db 2mm ezüst kövek 250Ft/csomag! 2db porci porom van 200Ft/db (no name) Fekete hálóm nem a merev fajta 50Ft/db És rengeteg körmös cuccot tudok szerezni akit érdekel küldök linket, hogy miket és mennyiért tudok szerezni! Írjatok ide : d.eni@freemail.hu