2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia. Engem érdekelne a bőrönd. Tudsz küldeni képet? email:hotakmb@gmail.com Előre is köszi
Szia! Küldtem tegnap e-mailt!
Sziasztok! Eladó CN 168, 231-es színes zselé 1800Ft/db áron. CN easy off bordó 5 ml zselé /1800.-/-1 szettre használt, CN Builder Clear I ÚJ, bontatlan /6850/,CN Gel-lac pen GL9 -csak kipróbált /1590/, Moyra expert akrilok 2, 18, 25 számúak -1X használt /500/db/, Porcelán 6-os ecset 1480/db -ÚJ Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7ft/db (10 féle),karbid marófej,tipek,hello kitty-s matricák,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó közepes körmösbőrönd, kéztámaszos porelszívó, akrilceruzák, high shine. 0630/357-4014
Sziasztok!Eladó ÚJ csiszoló gépem 10000.-ért.Részletekért írj rám.
Szia! Érdekelne a csiszológép is és a rapid lámpa is! Miért adod el? A csiszológép melyik fajta?
Bocsánat a miért lemaradt:-) Én is ajándékba kaptam az uramtól, de mivel nem olyan régi az amúgy is meglévő Crystalos lámpám azt nem akarom lecserélni egyenlőre. Amúgy aranyos kis lámpa.
Szia! Érdekelne a csiszológép is és a rapid lámpa is! Miért adod el? A csiszológép melyik fajta?
Szia Petra! Ha együtt veszed meg akkor 19e a lámpa papírokkal garanciával + 8e Ft a csiszológép. Itt tudod megnézni: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/mukorom_es_kellekei/mukormos_csiszologep_1701732284.html Olyan mint a Prof Drill. A héten Újpesten is át lehet venni. Számom: 70-347-9339
Sziasztok! Eladó:Crystal XTREME RAPID lámpa, vásárlás ideje dec.17. 1 év Crystal garancia van rá, 19000Ft. Akit érdekel hívjon a héten Újpesten is átvehető vagy Budakalászon,Szentendrén, Békásmegyeren,esetleg Pomázon a lakcímemen. 70-347-9339
Asztalba szerelhető porelszívó /fehér/ eladó.12.000Ft.
Hófehér műkörömasztal,beépített nagy teljesítményű porelszívóval 55.000ft eladó. missviv@totalcar.hu