2025. június 19. - Gyárfás, Romuald napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Lila profi műköröm csiszológép eladó! kettő csiszoló gépem van és az egyik feleslegessé vált ezért adnám el! Keveset használt, nincs már garanciája! 15.000,- kocsisne.i@gmail.com Esetleg ha van valakinek 3D fekete CN-es zseléje olcsón eladó kérem írjon :-)
Sziasztok! Eladó egy LCN tipusú UV lámpa. Ára 8000 Huf
Sziasztok! Eladó egy CN-es pedikűr készlet, jó állapotban. Az ára 15000Ft. Érdeklődni: nupi@citromail.hu
Sziasztok! Van egy 2m beauty-s natural körömágyhosszabbítóm, 50 gr-os tégely, kb. fele van benne (20-25 gr), 2000 Ft-ért eladó vagy elcserélem cn, bb géllakkra, cn base gel-re. Egerben átvehető vagy postázom is. Képet tettem fel a galériámba róla.
Szia!! Engem az ecsetek érdekelnének, meg a link, amiket be tudsz szerezni!! Írnál nekem e-mailt!!?? címem: adacool@freemail.hu Köszönöm
Szia! Az ecset meg a kövek érdekelnènek.Küldenèl kèpet? vecus.16@gmail.com Údv: Veca
ELADÓ ÚJ MŰKÖRMÖS ASZTAL ! érd:sajtidorka@gmail.com
Hello, azt hittem, hogy van adottsagom a müköröm kesziteshez, de sajnos gyorsan ra kellett jönnöm, hogy ez nem igy van, :-))) ezert eladom 2-szer hasznalt Jolifin Lichthärtungsgerät Classic "white" 36 wattos műköröm UV lámpamat. Időkapcsoló(2 perc után automatikusan kikapcsol) 36 Wattos 4 csöves Fehér színben Ar: 7500 Ft E-Mail: zsanett.koevari@gmail.com
Hello, azt hittem, hogy van adottsagom a müköröm kesziteshez, de sajnos gyorsan ra kellett jönnöm, hogy ez nem igy van, :-))) ezert eladom 2-szer hasznalt Jolifin Lichthärtungsgerät Classic "white" 36 wattos műköröm UV lámpamat. Időkapcsoló(2 perc után automatikusan kikapcsol) 36 Wattos 4 csöves Fehér színben Ar: 7500 Ft
Sziasztok! Kis fémtáskát keresek elfogadható áron Crystal nails-es vagy Brillbird-es érdekelne! köszönöm
Sziasztok.Eladó 2 darab csiszológép,alig használt paraffingép ,paraffinnal együtt,Ufo UV lámpa és két állítható térdelőszék,érdeklődni:06706327327