2025. május 19. - Ivó, Iván, Milán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Lila profi műköröm csiszológép eladó! kettő csiszoló gépem van és az egyik feleslegessé vált ezért adnám el! Keveset használt, nincs már garanciája! 15.000,- kocsisne.i@gmail.com Esetleg ha van valakinek 3D fekete CN-es zseléje olcsón eladó kérem írjon :-)
Szia Ildikó, engem érdekelne a gép.kérek szépen képet e-mail címemre.és akár a héten üzleteljük le :D
sziasztok. nail prepet keresek.postázással
Lila profi műköröm csiszológép eladó! kettő csiszoló gépem van és az egyik feleslegessé vált ezért adnám el! Keveset használt, nincs már garanciája! 15.000,- kocsisne.i@gmail.com Esetleg ha van valakinek 3D fekete CN-es zseléje olcsón eladó kérem írjon :-)
Sziasztok!Keresek Mágneses manikür eszköz tartót.Lehetett kapni a crystal nailsnél de már nincs.palotaiedina@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy CN-es bordó óriás fémbőrőnd. Alig párszor használtam, megvan minden tartozéka. Októberben vettem, garanciás. Odaadom a számlát is. Szerencsére jó kis fix helyet találtam, így már nincs rá szükségem. :-) 30000,-ot szeretnék kapni érte. e-mail: gadacsil@freemail.hu Tel: 0620 248 6631
Sziasztok! Gél lakkokat keresnék kedvező áron, főként Crystal nails-et, de lehet más márka is! Egyaránt érdekel a bontatlan és a használt is! Akinek van felesleges gél lakkja, amit eladna, kérem írjon nekem az alábbi email címre: balintrozsa89@gmail.com
Eladom CN porcelán poraimat, értéke: 45.399Ft, én 30.000Ft- t kérek értük. Plusz liqvid színező cseppek 4db (minimális hiányzik belőlük), és építő ecsetek, használható állapotban! Egyben szeretném értékesíteni! Szinte semmi sem hiányzik belőlük, sőt originál állapotúak is vannak! Átvétel személyesen, előre utalással, vagy utánvéttel. porok: 19db: 7g, és 23db: 3.5g. Az egész összesen 40.000 Ft
Sziasztok! A következő dolgok eladók:műköröm tip vágó-1000Ft,szines porcelán porok 501,11-1000FT, CN Xtreme clear 15 ml- 1000FT, CN szines zselék 5ml: 507,028,595,55,kaméleon:233,240-1200FT,BB iron gel 5 ml-1500FT, BB szines zselé 5ml F 28-1500FT, CN cuticle remover:500FT, CN ridge filler-500FT, CN top shine gel-1500FT, Cn nail prep-500FT, Cn körömlakkok:500,51,32,50-300FT, CN Díszítő fehér-500FT, CN akril festékek One move:10,60,11,08-300FT, Cn gel lakkok-0,47,24-1000FT, CN 0-ás short díszitő ecset-1000Ft,tipp vágó-1000FT. ha valakir érdekel valami akkor írjon nyugodtan:)
szia.érdekelne a cn xtrem zselé ás a 8as akril festék.mennyi van bennük?köszi
Szia! Kérlek, ha még megvannak a lakkok - gél lakkok , tudnál képet küldeni a színéről? Köszönettel:Dia potarine.dia@gmail.com
szia.érdekelne cn xtrem zselé és a 8as akril festék.mennyi van bennük?köszi
Sziasztok! Eladó Crystal Nails Lila Profi csiszológépem. Keveset használt, szép állapotban. Ára: 19900 Ft Érdeklődni email-ben: bokor.annamari@gmail.com