2025. június 6. - Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia egyben milyen árban adnád őket? hol vagy helyileg? üdv vivien
Szia!HA tőlem kérdezed és nem Szederkétől,akkor gépekkel együtt,minden 105.000.- Szigetszentmiklósi vagyok.
Szia Mennyiert adod a csiszologepet mert erddkelne meg a gellakok is. udv Anita
Szai!Ha tőlem kérdezted és nem Szederkétől,akkor a csiszológép 15.000.-,a géllakkok is CN-esek 4ml-esek,nem használtak 1200.-
Szia!Aktuális még az ajánlatod?Mert az emailjeimre nem kaptam választ tőled.szurosildiko@gmail.com
Szia! Pedig válaszoltam az emailedre.Most is küldtem,h hova kéne utalni,stb.Ha nem kaptad meg,kérlek jelezd!!!
Eladóvá váltak CN-es műkörmös dolgaim!Rengeteg dolgom van és alig használtam ezeket.Megválnék tőlük,mert nem jöttek be a számításaim,de azt sem szeretném,h tönkre menjenek.Kérésre küldök képeket,árban megegyezünk!Egy kis ízelítő:Színes zselék: -Color gel:024,025,026,027,030,031,059,128,129,130,131,132,134 -Brillant:F3,591,557,601,602 Ecsetek:Barbara I,II Gel 4,6 One move II 0-as díszítő Gél lakkok:7,16,19,54,56 4ml-ek Porcelán porok:Ultra white (slower) Félig van Covet pink(master) félig Transparent pink(slower)Több mint a fele Color 209 Acrylic powder:11,021,022,023,királykék Vadi új elszívós kéztámasz,alig használt csiszológép,18w UV lámpa
Szia!Aktuális még az ajánlatod?Mert az emailjeimre nem kaptam választ tőled.szurosildiko@gmail.com
Szia! Milyen UV lámpát árulsz? Esetleg tudsz róla képet mutatni? Üdv:Szederke
szia egyben milyen árban adnád őket? hol vagy helyileg? üdv vivien
Eladó Miskolcon egy CN-nél vásárolt csiszológép 4 fejjel. Nem volt használva.Kérésre képet küldök. Postázás is megoldható. Érd.: domino36@freemail.hu
Az ecsetek és a csiszológép érdekelne meilyenek és mennyiért adod Őket? cafe71@citromail.hu köszi
Szia! Milyen UV lámpát árulsz? Esetleg tudsz róla képet mutatni? Üdv:Szederke
Szia Mennyiert adod a csiszologepet mert erddkelne meg a gellakok is. udv Anita
Szia! Ilyen lámpám van.4500.-ért vihető.
Szia! Kérlek, küldj nekem róla képet erre az email címre: blackberrynails@gmail.com Köszönöm! :-)
Sziasztok!Eladnám-Cserélném(CN gél lakkra, CN színes zselére):Crystal Nails Favourite Color I. polcelán készletemet.Egy-két szín volt csak kipróbálva, a többi teljesen érintetlen.Átvehető személyesen a XIII.kerületben, illetve postázás is megoldható.Várom az ajánlatokat! Érdeklődni: e.dan@freemail.hu email címen lehet.