2025. június 6. - Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Erdős Ildikó! Szia! kérnék szépen képet és árlistát. Köszönöm szépen!!!! izirajder.bitu@gmail.com
Szia! Engem a géllakjaid érdekelnek, és megyek SzSzM-ra. Holnap és holnap után ott leszek. A 16-on kívül a másik 4-et elvinném, ha még megvannak! gyorgyi.hanacsek@gmail.com
Eladóvá váltak CN-es műkörmös dolgaim!Rengeteg dolgom van és alig használtam ezeket.Megválnék tőlük,mert nem jöttek be a számításaim,de azt sem szeretném,h tönkre menjenek.Kérésre küldök képeket,árban megegyezünk!Egy kis ízelítő:Színes zselék: -Color gel:024,025,026,027,030,031,059,128,129,130,131,132,134 -Brillant:F3,591,557,601,602 Ecsetek:Barbara I,II Gel 4,6 One move II 0-as díszítő Gél lakkok:7,16,19,54,56 4ml-ek Porcelán porok:Ultra white (slower) Félig van Covet pink(master) félig Transparent pink(slower)Több mint a fele Color 209 Acrylic powder:11,021,022,023,királykék Vadi új elszívós kéztámasz,alig használt csiszológép,18w UV lámpa
Erdős Ildikó! Szia! kérnék szépen képet és árlistát. Köszönöm szépen!!!! izirajder.bitu@gmail.com
Eladó egy új Crystal Nails Prof Drill csiszológép, garanciával! A garancia érvényessége: 2013.07.04. A gép bontatlan, nem volt használva egyszer sem. 19.000 Ft, minden tartozékával. Eredeti ára 28.800 Ft. Budapesti átvétellel, posta esetén +postaköltség. kiralyagnes26@gmail.com http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/Prof-Drill-mukorom-csiszologep-1033
Sziasztok!Eladnám-Cserélném(CN gél lakkra, CN színes zselére):Crystal Nails Favourite Color I. polcelán készletemet.Egy-két szín volt csak kipróbálva, a többi teljesen érintetlen.Átvehető személyesen a XIII.kerületben, illetve postázás is megoldható.Várom az ajánlatokat! Érdeklődni: e.dan@freemail.hu email címen lehet.
igen toled a gellakok kellenenek hany db van?
4db van összesen.
CN gellakok erdekelnenek? akinek van elado az orjon
Szia!Aktuális még az ajánlatod?Mert az emailjeimre nem kaptam választ tőled.szurosildiko@gmail.com
szia gellakok milyen arban vannak?
Szai!Ha tőlem kérdezted és nem Szederkétől,akkor a csiszológép 15.000.-,a géllakkok is CN-esek 4ml-esek,nem használtak 1200.-
igen toled a gellakok kellenenek hany db van?
Szia! Kérlek, küldj nekem róla képet erre az email címre: blackberrynails@gmail.com Köszönöm! :-)
Amint lesz egy kis szusszanásnyi idő(gyerkőc),rögtön csinálom és küldöm.
Az ecsetek és a csiszológép érdekelne meilyenek és mennyiért adod Őket? cafe71@citromail.hu köszi
Szia! A csiszológép Prof drill vadonat új gyorstokmányos műköröm csiszológép fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.Ára 15.000.- Az ecsetek is újak,csak a zselés 4-es és 6-os használt. Ára 1800.-