2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.02.13 - 19:39
Ladorján Szilvia
Válasz Homolya Kriszti - 2013. február 12., kedd 23:13 üzenetére

Sziasztok! Egyben eladó 28 db körömlakk, ajándék körömnyomdával + 2 koronggal, lakkhígítóval, 3.000 Ft-ért. (A lakkok nagyrésze min. 80%-os, van benne teljesen új is, mattító, mágneses, csillámos,stb., Orly, Moyra, CN, essence, Aden, Nails Inc., stb. márkák) Képet szívesen küldök róla emailben. Egerben személyesen átvehető, de postázom is.

Szia! Elküldenéd nekem a számod a lad.szilvia@gmail.com-ra? Érdekelnének a lakkok. Köszönöm

2013.02.13 - 16:20
Szaniszló Rita
Válasz Bajnok Noémi - 2013. február 11., hétfő 12:12 üzenetére

Sziasztok! Kezdő körmösök, újrakezdők figyelem! Óriási körmös csomag eladó! BONTOM A CSOMAGOT!!! Árat, képet e-mailben küldök! Amit tartalmaz a csomag: 2db Crystal Nails UFO lámpa 2*9 W, Proxon csiszológép nagy adapterrel, különböző befogó szárral és tartozékokkal, eszközfertőtlenító, bőrvágó olló, áztatótál, asztali eszköztartó, porcelánporok (színes is) gél lakkok, zselék (körömágyhosszabbítós is), csillámporok, sablonok, kéztámasz, paraffin, 5 doboz tipp, körömnyomda, bufi, akrilfesték, ecsetek (zseléhez, porcelánhoz, díszítő, egymozdulat ecset)strasszkövek, csillámporok, liquvid, nail prep, uv liquvid, ecsetmosó folyadék, tippvágó, pontozótű, eszközfetőtlenítő folyadék, diszítő háló és még sok sok más! Érdeklődni e-mailben a bajnok.noemi@gmail.com címen

szia a proxont menyiért adod ??

2013.02.13 - 09:51
Cs. Tímea
Válasz Gulyas eszter - 2013. február 12., kedd 07:05 üzenetére

Kiraly Agi Hedi Niki es mas lanyok akikkel beszeltem a crystal nails termekek miatt beszeltem figyelem, hiba tortent az email rendszeremmel elveszitettem a cimeiteket kerlek benneteket hogy adjatok meg ujbol valamint a vegosszeget mert a heten mar le kellene bonyolitani a tranzakciot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eszter

Javítok, egy pont kimaradt: timcsy.cs@gmail.com

2013.02.13 - 09:31
Cs. Tímea

Sziasztok! Eladó Clarasept fertőtlenítő folyékony pumpás szappan 300 ml - Crytal Nails (kb.4szer használtam): /700.-/ (eredeti ára: 1040),CN 168, 231-es színes zselé 1800Ft/db áron. CN easy off bordó 5 ml zselé /1800.-/-1 szettre használt, CN easy off white új 5ml /1900.-/CN Builder Clear I ÚJ, bontatlan /6850/,CN Gel-lac pen GL9 -csak kipróbált /1690/, Moyra expert akrilok 2, 18, 25 számúak -1X használt /500/db/, Porcelán 6-os ecset 1480/db -ÚJ Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com

2013.02.13 - 09:24
Cs. Tímea
Válasz Gulyas eszter - 2013. február 12., kedd 07:05 üzenetére

Kiraly Agi Hedi Niki es mas lanyok akikkel beszeltem a crystal nails termekek miatt beszeltem figyelem, hiba tortent az email rendszeremmel elveszitettem a cimeiteket kerlek benneteket hogy adjatok meg ujbol valamint a vegosszeget mert a heten mar le kellene bonyolitani a tranzakciot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eszter

timcsycs@gmail.com És Te milyen címen vagy elérhető? Előre is köszi!

2013.02.13 - 09:06
Sövegjártó Lúcia
Válasz Mézes Krisztina - 2013. február 12., kedd 08:44 üzenetére

Az előző nagy műkörmös manikűrcsomag a cégem profilváltása miatt eladó nagy kiárusítással.Lehet mazsolázni a helyszínen is kinek mi kell. Várom a hívásokat. Kriszti. pilleszalon@gmail.com, 0670-771-2585

Szia!Hol és mikor lehet személyesen megnézni az eladó termékeidet?

Kocsisné Nyéki Ildikó

Van pár eladó termékem: Bőroldó folyadék tele 500,-Csillámporok 200,-/db Lila szóró gyöngy 200,-Apró törtkagylók 400,-/db UV likvid 40 ml 1500,- Körömnyömda szett 600.- Képet e-mail-en tudok küldeni: kocsisne.i@gmail.com Olcsón keresek 3D fekete zselét!

2013.02.13 - 06:06
Szoboszlai Anita

Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/ és akrilhatású matricák! érd: szobiani78@gmail.com

2013.02.13 - 06:05
Szoboszlai Anita

Sziasztok! Eladó eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7ft/db (10 féle),tipek,hello kitty-s matricák,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

Homolya Kriszti - Válaszolok
2013.02.12 - 23:13
Homolya Kriszti - törölt felhasználó

Sziasztok! Egyben eladó 28 db körömlakk, ajándék körömnyomdával + 2 koronggal, lakkhígítóval, 3.000 Ft-ért. (A lakkok nagyrésze min. 80%-os, van benne teljesen új is, mattító, mágneses, csillámos,stb., Orly, Moyra, CN, essence, Aden, Nails Inc., stb. márkák) Képet szívesen küldök róla emailben. Egerben személyesen átvehető, de postázom is.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár