2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Egyben eladó 28 db körömlakk, ajándék körömnyomdával + 2 koronggal, lakkhígítóval, 3.000 Ft-ért. (A lakkok nagyrésze min. 80%-os, van benne teljesen új is, mattító, mágneses, csillámos,stb., Orly, Moyra, CN, essence, Aden, Nails Inc., stb. márkák) Képet szívesen küldök róla emailben. Egerben személyesen átvehető, de postázom is.
Szia! Elküldenéd nekem a számod a lad.szilvia@gmail.com-ra? Érdekelnének a lakkok. Köszönöm
Sziasztok! Kezdő körmösök, újrakezdők figyelem! Óriási körmös csomag eladó! BONTOM A CSOMAGOT!!! Árat, képet e-mailben küldök! Amit tartalmaz a csomag: 2db Crystal Nails UFO lámpa 2*9 W, Proxon csiszológép nagy adapterrel, különböző befogó szárral és tartozékokkal, eszközfertőtlenító, bőrvágó olló, áztatótál, asztali eszköztartó, porcelánporok (színes is) gél lakkok, zselék (körömágyhosszabbítós is), csillámporok, sablonok, kéztámasz, paraffin, 5 doboz tipp, körömnyomda, bufi, akrilfesték, ecsetek (zseléhez, porcelánhoz, díszítő, egymozdulat ecset)strasszkövek, csillámporok, liquvid, nail prep, uv liquvid, ecsetmosó folyadék, tippvágó, pontozótű, eszközfetőtlenítő folyadék, diszítő háló és még sok sok más! Érdeklődni e-mailben a bajnok.noemi@gmail.com címen
szia a proxont menyiért adod ??
Kiraly Agi Hedi Niki es mas lanyok akikkel beszeltem a crystal nails termekek miatt beszeltem figyelem, hiba tortent az email rendszeremmel elveszitettem a cimeiteket kerlek benneteket hogy adjatok meg ujbol valamint a vegosszeget mert a heten mar le kellene bonyolitani a tranzakciot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eszter
Javítok, egy pont kimaradt: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Eladó Clarasept fertőtlenítő folyékony pumpás szappan 300 ml - Crytal Nails (kb.4szer használtam): /700.-/ (eredeti ára: 1040),CN 168, 231-es színes zselé 1800Ft/db áron. CN easy off bordó 5 ml zselé /1800.-/-1 szettre használt, CN easy off white új 5ml /1900.-/CN Builder Clear I ÚJ, bontatlan /6850/,CN Gel-lac pen GL9 -csak kipróbált /1690/, Moyra expert akrilok 2, 18, 25 számúak -1X használt /500/db/, Porcelán 6-os ecset 1480/db -ÚJ Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Kiraly Agi Hedi Niki es mas lanyok akikkel beszeltem a crystal nails termekek miatt beszeltem figyelem, hiba tortent az email rendszeremmel elveszitettem a cimeiteket kerlek benneteket hogy adjatok meg ujbol valamint a vegosszeget mert a heten mar le kellene bonyolitani a tranzakciot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eszter
timcsycs@gmail.com És Te milyen címen vagy elérhető? Előre is köszi!
Az előző nagy műkörmös manikűrcsomag a cégem profilváltása miatt eladó nagy kiárusítással.Lehet mazsolázni a helyszínen is kinek mi kell. Várom a hívásokat. Kriszti. pilleszalon@gmail.com, 0670-771-2585
Szia!Hol és mikor lehet személyesen megnézni az eladó termékeidet?
Van pár eladó termékem: Bőroldó folyadék tele 500,-Csillámporok 200,-/db Lila szóró gyöngy 200,-Apró törtkagylók 400,-/db UV likvid 40 ml 1500,- Körömnyömda szett 600.- Képet e-mail-en tudok küldeni: kocsisne.i@gmail.com Olcsón keresek 3D fekete zselét!
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/ és akrilhatású matricák! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7ft/db (10 féle),tipek,hello kitty-s matricák,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Egyben eladó 28 db körömlakk, ajándék körömnyomdával + 2 koronggal, lakkhígítóval, 3.000 Ft-ért. (A lakkok nagyrésze min. 80%-os, van benne teljesen új is, mattító, mágneses, csillámos,stb., Orly, Moyra, CN, essence, Aden, Nails Inc., stb. márkák) Képet szívesen küldök róla emailben. Egerben személyesen átvehető, de postázom is.