2025. június 4. - Bulcsú, Kerény, Kerubin napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladóak a következők: Pearl OP2, 50ml (bontatlan) 6.400.-Ft, (postával 6.600.-) Moyra Vamp Builder Brick Pink 15gr(csak egy fél borsónyi hiányzik) 2500.-Ft, kéztámaszos porelszívó 3 motoros, novemberben vettem, kb 5x kapcsoltam be, dobozában, számlával, garanciával 9.000.-Ft. viktoria.straub@gmail.com
SZIASZTOK! ELADÓ! Crystal Nails porcelán poraim, alapanyag váltás miatt eladók. Bontatlanok, csak felfestéshez használtam őket egyszer. 3.5g kiszerelésűek, darabja 700ft.-, ami csak félig van azok 350ft.-. Snow Crystal színek: 126, 26, 133, 128, 125, 132, 127, 134, 130 Brilliant PowderII-Őszi-Téli Brilliantok : 550, 551, 554, 532, 556 félig Brilliant PowdersI-Brilliant Válogatás : 546, 547, 537, 538, 536, 539, 549 félig Érdeklődni a 30-421-90-11 telefonszámon,vagy a kirisiti@freemail.hu, vagy a facebookon is tudtok.
Sziasztok! Eladnám keveset használt proxon csiszológépem és Crystal Nails UFO UV lámpámat! Érdeklődni a bajnok.noemi@gmail.com e-mail címen! Képet tudok küldeni!
Sziasztok! Eladnám porelszívós kéztámaszomat és műkörmös bőröndömet.Mindkettő kifogástalan állapotú,keveset használt,ill. csak kipróbált.Képek a galériámban,érdeklődni telefonon tudtok róluk. Köszi! Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok! Eladóak az alábbi anyagaim (vagy akár csere is lehet): törtkagyló-kék, matricák, kagylólap-lila, manicure tip-dupla (80%-os töltöttséggel), Christrio sablon 19 db, Horizont Nails sablon 220 db, Crystal Nails P-ecset (egyszer kipróbált), Crystal Nails 0-s ecset (keveset használt), kicsi portalanító kefe, portalanító kefe (nagyobb), strasszkövek 12 szín strassztartóval együtt, Crystal Nails Builder White (kevés van benne), IBD Ultra White 14g (80%-os telítettséggel), Perfect Nails színes zselék(magenta, pastel pink, cosmos, garnet red), Globe Nails zselé- ezüst csillámos 7g, EF 3D zselé-fehér 7g (kevés hiányzik belőle). Valamint eladóak még többféle díszítő anyagaim összesen 17 db. Továbbra is eladó még Lina típusú csiszológépem. Fordulatszámszabályozóval, valamint forgásirány változtatással. Eredeti ára 17500 Ft, én 8000 Ft-ért odaadom. Képeket ha kell küldök e-mailben. Érdeklődni: eszter91@vipmail.hu
Sziasztok 2Mb zselet,fenyzselet keresek,budapesti szemelyes atvetellel,koszonom Andi
Sziasztok! Eladó ÚJ Crystal Nails díszek(virág és csillag) 450Ft/2 db, ÚJ 6-os porcelán BőszEcset 1500Ft, valamint Moyra akrilok(2, 18, 25) 500Ft/db.-csak kipróbált. E-mail címem: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok!Eladó egy cn es paraffingép barackos paraffinnal feltöltve kesztyűvel és lábtyűvel.érdeklődni: bodismarika15@gmail.com
Elkelt !
Sziasztok! Eladó Crystal Nails porcelán porok 7 gr-os (nagy) kiszerelések: CN 30, CN 10, CN 48, CN 08, CN 65 ezekből egy kicsi hiányzik, darabja 800 Ft, vagy egyben 3.500 Ft. Szintén 7 gr-os (nagy) porcelánporok bontatlan: CN 128, CN 583, CN 617, CN 568, darabja 1.000 Ft, vagy egyben 3.500 Ft. Ha az összes porcelánport elviszed, akkor 7.000 Ft és adok mellé egy 3,5 gr-os 541-es port, polírozót és meglepi díszítőt Személyesen Egerben lehet átvenni, vagy szívesen postázom is. Képet tudok küldeni emailen.
Sziasztok! Eladnám vagy elcserélném "Lina" típusú csiszológépemet a csiszológyűrű tartón kívül a hozzá járó 4 csiszolófejjel együtt. Fordulatszámszabályozó van rajta, valamint a forgásirányt is lehet változtatni. Alig használtam, tökéletes állapotban van. Képeket tudok róla küldeni ha szükséges. E-mail címem: eszter91@vipmail.hu