2025. december 8. - Mária, Emőke napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.03.25 - 10:23
Dán Enikő

Sziasztok!ELADNÁM-CSERÉLNÉM 100ml MOYRA szagtalan liquidem, a háromnegyedénél egy kicsit kevesebb van benne.Személyesen Budapesten a XIII.kerületben lehet átvenni,postázás is megoldható. Várom az ajánlatokat! Érdeklődni itt, vagy az e.dan@freemail.hu email címen lehet!

Tolnay Bettina - Válaszolok
2013.03.25 - 09:00
Tolnay Bettina - vendég

Sziasztok! Rendelésre tudok hozatni Swarovski jellegű csiszolt kristályköveket,szállítás 2-4hét, de van hogy 3-4nap alatt megérkezik! Vaterán is adok el, nagy sikernek örvendnek a vásárlóim a köveknek ,mert nagyon jó árban van, és nagyon jó minőségű, nem műanyag ...Előre utalással postázok Színek: piros, halvány rózsaszín, lila, pink,oliva zöld, barackszín, fekete,ezüst, narancssárga, citromsárga, türkizkék, királykék Kiszerelés: 1000dbos/2000ft , 2000dbos/3000ft Képet tudok róluk küldeni emailben!Garanciát is vállalok rá, mert több mint 200vásárlóból egy negatív véleményem sincs. Ha nem vagy elégedett ,küldd vissza és én is visszaküldöm az árát!! sabet0924@gmail.com

kiss zsuzsi - Válaszolok
2013.03.24 - 19:58
kiss zsuzsi - vendég

sziasztok! Eladóvá váltak bontatlan NSI gél-lakkjaim az eredeti ár feléért!Érdeklődni lehet itt: zsuzskax@freemail.hu

kiss zsuzsi - Válaszolok
2013.03.24 - 19:47
kiss zsuzsi - vendég
Válasz Hátas - Marosi Ágnes - 2013. március 24., vasárnap 16:35 üzenetére

Szia! Ezek a 4 ml kiszerelések? Köszi a választ :)

szia! Nekem is vannak gél lakkjaim, NSI márka, 15 ml bontatlanok. ha érdekel erre a címre írj és leírom milyen színek vannak.: zsuzskax@freemail.hu

2013.03.24 - 19:24
Mohácsi Anett
Válasz Mohácsi Anett - 2013. március 24., vasárnap 16:21 üzenetére

Minden termékem új, bontatlan csomagolású! Akril hatású matricák, Strasszkövek tárcsában, Flitterek, Kagylók, Szórógyöngyök, Arany díszek,Gumi díszek Különböző mintákkal - maci, smile, virág, szív, csepp, masni, csillag, vegyes, egyszínű,... Rengeteg formájú és színű van, kérdezz bátran és megbeszéljük :) Képet mail-ben küldök. mohacsianett@gmail.com

Reni! Küldtem neked e-mailt, de a rendszer állandóan visszaküldi. Ha ezt látod, kérlek adj egy másik mail címet. Köszi

2013.03.24 - 16:39
Lajos Eszter
Válasz Fabian Zsuzsa - 2013. március 24., vasárnap 12:11 üzenetére

Képek a gél lakkról,a galériámban....így legalább átlátható :-)

Szia! Cserélnéd is őket valamire? Nekem is van néhány dolgom amit el szeretnék adni, írtam is itt a fórumon. Ha cserélnéd is valamire, akkor írj az eszter91@vipmail.hu e-mail címre!

Hátas - Marosi Ágnes
Válasz Fabian Zsuzsa - 2013. március 24., vasárnap 12:10 üzenetére

Sziasztok! Eladom CN gél lakkjaimat,félig vannak,de van olyan is amelyik háromnegyedig. 1000FT/darab. Személyesen átvehető a Pólus Centernél/15.ker./.Érdeklődni a 30/414-80-07-es telefonon lehet.Nem postázok semmit,csak személyesen. Köszönöm

Szia! Ezek a 4 ml kiszerelések? Köszi a választ :)

2013.03.24 - 16:21
Mohácsi Anett

Minden termékem új, bontatlan csomagolású! Akril hatású matricák, Strasszkövek tárcsában, Flitterek, Kagylók, Szórógyöngyök, Arany díszek,Gumi díszek Különböző mintákkal - maci, smile, virág, szív, csepp, masni, csillag, vegyes, egyszínű,... Rengeteg formájú és színű van, kérdezz bátran és megbeszéljük :) Képet mail-ben küldök. mohacsianett@gmail.com

2013.03.24 - 16:10
Tolnay Bettina - vendég

bocsi, email: sabet0924@gmail.com

2013.03.24 - 16:10
Tolnay Bettina - vendég

Sziasztok! Rendelésre tudok hozatni Swarovski jellegű csiszolt kristályköveket,szállítás 2-4hét, de van hogy 3-4nap alatt megérkezik! Vaterán is adok el, nagy sikernek örvendnek a vásárlóim a köveknek ,mert nagyon jó árban van, és nagyon jó minőségű, nem műanyag ...Előre utalással postázok Színek: piros, halvány rózsaszín, lila, pink,oliva zöld, barackszín, fekete,ezüst, narancssárga, citromsárga, türkizkék, királykék Kiszerelés: 1000dbos/2000ft , 2000dbos/3000ft Képet tudok róluk küldeni emailben!Garanciát is vállalok rá, mert több mint 200vásárlóból egy negatív véleményem sincs. Ha nem vagy elégedett ,küldd vissza és én is visszaküldöm az árát!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

Ajánlott termékek

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft