2025. december 8. - Mária, Emőke napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!ELADNÁM-CSERÉLNÉM 100ml MOYRA szagtalan liquidem, a háromnegyedénél egy kicsit kevesebb van benne.Személyesen Budapesten a XIII.kerületben lehet átvenni,postázás is megoldható. Várom az ajánlatokat! Érdeklődni itt, vagy az e.dan@freemail.hu email címen lehet!
Sziasztok! Rendelésre tudok hozatni Swarovski jellegű csiszolt kristályköveket,szállítás 2-4hét, de van hogy 3-4nap alatt megérkezik! Vaterán is adok el, nagy sikernek örvendnek a vásárlóim a köveknek ,mert nagyon jó árban van, és nagyon jó minőségű, nem műanyag ...Előre utalással postázok Színek: piros, halvány rózsaszín, lila, pink,oliva zöld, barackszín, fekete,ezüst, narancssárga, citromsárga, türkizkék, királykék Kiszerelés: 1000dbos/2000ft , 2000dbos/3000ft Képet tudok róluk küldeni emailben!Garanciát is vállalok rá, mert több mint 200vásárlóból egy negatív véleményem sincs. Ha nem vagy elégedett ,küldd vissza és én is visszaküldöm az árát!! sabet0924@gmail.com
sziasztok! Eladóvá váltak bontatlan NSI gél-lakkjaim az eredeti ár feléért!Érdeklődni lehet itt: zsuzskax@freemail.hu
Szia! Ezek a 4 ml kiszerelések? Köszi a választ :)
szia! Nekem is vannak gél lakkjaim, NSI márka, 15 ml bontatlanok. ha érdekel erre a címre írj és leírom milyen színek vannak.: zsuzskax@freemail.hu
Minden termékem új, bontatlan csomagolású! Akril hatású matricák, Strasszkövek tárcsában, Flitterek, Kagylók, Szórógyöngyök, Arany díszek,Gumi díszek Különböző mintákkal - maci, smile, virág, szív, csepp, masni, csillag, vegyes, egyszínű,... Rengeteg formájú és színű van, kérdezz bátran és megbeszéljük :) Képet mail-ben küldök. mohacsianett@gmail.com
Reni! Küldtem neked e-mailt, de a rendszer állandóan visszaküldi. Ha ezt látod, kérlek adj egy másik mail címet. Köszi
Képek a gél lakkról,a galériámban....így legalább átlátható :-)
Szia! Cserélnéd is őket valamire? Nekem is van néhány dolgom amit el szeretnék adni, írtam is itt a fórumon. Ha cserélnéd is valamire, akkor írj az eszter91@vipmail.hu e-mail címre!
Sziasztok! Eladom CN gél lakkjaimat,félig vannak,de van olyan is amelyik háromnegyedig. 1000FT/darab. Személyesen átvehető a Pólus Centernél/15.ker./.Érdeklődni a 30/414-80-07-es telefonon lehet.Nem postázok semmit,csak személyesen. Köszönöm
Szia! Ezek a 4 ml kiszerelések? Köszi a választ :)
Minden termékem új, bontatlan csomagolású! Akril hatású matricák, Strasszkövek tárcsában, Flitterek, Kagylók, Szórógyöngyök, Arany díszek,Gumi díszek Különböző mintákkal - maci, smile, virág, szív, csepp, masni, csillag, vegyes, egyszínű,... Rengeteg formájú és színű van, kérdezz bátran és megbeszéljük :) Képet mail-ben küldök. mohacsianett@gmail.com
bocsi, email: sabet0924@gmail.com
Sziasztok! Rendelésre tudok hozatni Swarovski jellegű csiszolt kristályköveket,szállítás 2-4hét, de van hogy 3-4nap alatt megérkezik! Vaterán is adok el, nagy sikernek örvendnek a vásárlóim a köveknek ,mert nagyon jó árban van, és nagyon jó minőségű, nem műanyag ...Előre utalással postázok Színek: piros, halvány rózsaszín, lila, pink,oliva zöld, barackszín, fekete,ezüst, narancssárga, citromsárga, türkizkék, királykék Kiszerelés: 1000dbos/2000ft , 2000dbos/3000ft Képet tudok róluk küldeni emailben!Garanciát is vállalok rá, mert több mint 200vásárlóból egy negatív véleményem sincs. Ha nem vagy elégedett ,küldd vissza és én is visszaküldöm az árát!!